Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Paradisemt2

Elciar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie to zamieścić ale mniejsza o to. Chcę zagrać na serwerze ale nie działa mi. Ogólnie problem w tym że jest okno logowania a pisze że serwer jest zamknięty. A podobno już został włączony.Tak samo mi sie strona nie otwiera.. Jedyne co działa to forum. Dodam to że wczoraj na wersji beta grałem normalnie.

sygnatura11.png

Opublikowano

Spróbuj wejść na stronę przez anonymouse.org i zobacz czy ci działa tak, a normalnie. No jeśli działa, a normalnie nie to pewnie zbanowane są IP przez antyddos.

Opublikowano

Ochrona antyddossowa, pewnie dostałeś bana bo masz końcówkę ip .53. Musisz się niezwłocznie zgłosić do adminów inaczej nie będziesz mógł grać, tak samo miałem na rivendelu.

Opublikowano

Napisz, że bardzo chcesz pograć na serwerze, ale jesteś blokowany przez ich świetne zapory anty włamaniowe i że to prawdopodobnie przez Twoje IP. Powinni cię dodać do wyłączeń, da się tak o ile się orientuje:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...