Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] motd

RiQmen2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Od czasu reinstala mojego komputera cs Przestał mi działać teraz gdy chcę pograć na serwie mojego kumpla mam głupi problem który wcześniej opisywałem , a mianowicie że po wejściu na serwer cs sie zacinia i działą tylko wyłączenie z procesów hl.exe , przyczyta tego jest to MOTD . w moim folderze z cs jest pare takich plików a chodzi mi konkretnie o zablokowanie MOTD.Temp jest to strona tego serwa bo jak kikne na to to w podlądzie widze to wlasnie okienko co sie pojawia przed wyborem drużyny , Moją prośbę kieruje o pomoc w sprawie co z tym fantem zrobić głównie chodzi mi o zablokowanie w taki sposób ze jak wejde na serwer to nie bd tego głupiego okienka z ''ok'' a odrazu wybór drużyny wiem ze przez to nie działa mi cs ponieważ sprawdziłęm to na botach które też mi nie chodziły a ,gdy usunełem Motd.txt odrazu zadziałało ale an serwerze potrzebuje zablokowania MOTD.temp którego usuniecie nic nie daje bo po próbie włączenia serwera on sie pojawia na nowo w folderze dziękuje z góry z poważaniem i dzięki rl za odpowiedzi bd wdzieczny dając lajki

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Usuń wszystkie pliki związane z motd w cstrike i cstrike_polish

Potem wejdź w Panel Sterowania ----> Dodaj lub usuń programy i usuń RelovantKnowedge czy jakoś tak :>

Mi to pomogło

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...