Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jayce, Darius, Rengar

Pokplas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie darius ma dobry dmg, jest wytrzymały, op ulti, posiada coś w stylu ignite, jest jednym z silniejszych solo toperów, można też próbować nim jungle, więc ci go polecę.

Opublikowano

Darius to lipa straszna. Mocny burst, ale nudny strasznie -_- Walisz to coś dookoła Ciebie przyciągasz go, kilka aa ulti i gościa nie ma, albo jest (jak jest to masz lipe xD) i to jest tak cały czas, nic innego. Rengar mocny champ widziałem go nie raz, strasznie wkurza to skakanie, ciekawa mechanika, coś w stylu renektona (chodzi mi to ten system złości, czy czegoś tam :D) sam na niego zbieram, jednak papier.

Co do Jayce, to super mechanika, dużo zabawy, duży burst, range/melee, kilka systemów escape, kilka CC, kontruje dużo postaci na topie. Super postrać niedawno go kupiłem i myślę, że są to jedne z najlepiej wykorzystanych 6300 PZ, nawet jeśli lamię gre, to i tak Jayce sprawia mi dużo zabawy :D.

Opublikowano

Ja wam powiem , że Darius to pałka ;p jest wytrzymały na tym solo topie naprawde polecam (sarkazm) on wcale nie jest dobry ;p

taki papierowaty offtank

Sadzić, Palić, Zalegalizować !!

Opublikowano

Teemo ślicznie go kontruje. LOL darius do jungli ? xD i jak chcesz gangować ? Nikt normalny nie pushuje za bardzo linii, poza tym są wardy, at o nie jest tak jak shacko/udyr/shyvana, że skill i już jest przy przeciwniku, tylko zanim dobignie do niego to ten już ucieknie, poza tym support zazwyczaj ma cc ... Soraka - silence, taric- stun, janna- taunt, slow, blitz - taunt, speed, garba pod turreta i jeszcze zdobędą fragaa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...