Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wygraj darmowe 8k SB w konkursie 'znajdź miejscówkę'

Gość Darek4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukiwania czas zacząć! Rozpoczynamy kolejną edycję konkursu "Znajdź miejscówkę".

Przypominamy, że Waszym zadaniem jest odnaleźć widoczne na zdjęciu dwa miejsca w świecie z gry, zrobić im zdjęcia z otwartą mapą (!!!) i wysłać je na adres [email protected] w temacie wpisując "Znajdź miejscówkę".

Pierwsza osoba, która to zrobi otrzyma kod na Pakiet Startowy dający 8000 punktów SpeedBoost!

Powodzenia!

550612_443816955664017_95410277_n.jpg

Wziąłem to z Strony NFSW FB. :)

Opublikowano

Już wysłałem o 19:12 ;)

@edit

Zmień nazwę tematu, bo takie darmowe to to nie jest, trzeba znać mapki i orientować się w paru rzeczach ;)

Ja nie mogę zmienić proszę Moderatora o zmianę tematu na "Wygraj 8k SB w Konkursie znajdź miejscówkę "

Edit@

Powodzenia up@ ;)

Opublikowano

I po co takie tematy??

Może po to, że ktoś nie ma FB i nie wiem o tym.?Po za tym nikt ci nie każę tego robić .Zbędny twój komentarz nie chcesz to nie startuj do konkursu .
Opublikowano

Ten temat napisałem 3minuty po umieszczeniu tego na FB więc wątpię aby 1000osób już zrobiło fotkę. :)

Już wszystko wiadomo 2minuty temu dodano Post na Oficjalnej stronie FB NFSW.

Gratulujemy zwycięzcy piątej edycji konkursu ?Znajdź miejscówkę?. Jako pierwszy przesłał do nas zdjęcia z poprawnymi miejscami gracz MEGACANCER! W nagrodę otrzymuje od nas kod na Pakiet Startowy dający 8000 punktów SpeedBoost.

Wszystkich serdecznie zapraszamy za tydzień, na kolejne poszukiwania miejscówek.

Pierwsze ze zwycięskich zdjęć w piątej edycji konkursu.

556998_443828132329566_2024338559_n.jpg

Edit@

Sorry drugiego Screena nie mogę dodać nw czemu.. Wysyłanie zakończone niepowodzeniem .. :D

Temat Close otworzy się 1Dzień wcześniej aby poinformować wszystkich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...