Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to bug ?

Killer1918

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To D2 czy D3? Zapewne mogło mu się zmienić zaraz po odrodzeniu po śmierci. Gdy giniesz twoje dps mogą troszkę spaść i z czasem się odnowią. Oczywiście z itemów wychodzi mu 68k :>

Opublikowano

Podłączam się pod pytanie, ponieważ to chodzi o moją postać. ;)

Powiem tak. Mam z itemów normalnie od wczoraj 36k DPS. Dzisiaj grając na publiku po przejściu na drugi akt chciałem zakończyć grę i odpocząć. Nagle zauważyłem, że mam 68k DPS. Zdziwiłem się i to bardzo. :P Wyszedłem z gry, wszedłem jeszcze raz i nic. Nadal mam tak dużo DPS.

Dodam, że wchodząc do rozgrywki i od razu przeglądając statystyki mam te 36k DPS. Nagle rosną one i tak lecą w ciągu ok. 10 sekund ładują się do obecnego stanu. Nie chcę w sumie wykorzystywać bugu, ale czy za takie coś może być ban ? :)

EDIT: Dodam też to, że gdy potwór jakikolwiek zranił mnie tak, że prawie padłem mój DPS wynosił 36k. Po zabiciu jego mój dps znów zaczynał rosnąć do 68k. Jest to jakaś iluzja ? :D :D :D

E9mwj60.png
Opublikowano

Podłączam się pod pytanie, ponieważ to chodzi o moją postać. ;)

Powiem tak. Mam z itemów normalnie od wczoraj 36k DPS. Dzisiaj grając na publiku po przejściu na drugi akt chciałem zakończyć grę i odpocząć. Nagle zauważyłem, że mam 68k DPS. Zdziwiłem się i to bardzo. :P Wyszedłem z gry, wszedłem jeszcze raz i nic. Nadal mam tak dużo DPS.

Dodam, że wchodząc do rozgrywki i od razu przeglądając statystyki mam te 36k DPS. Nagle rosną one i tak lecą w ciągu ok. 10 sekund ładują się do obecnego stanu. Nie chcę w sumie wykorzystywać bugu, ale czy za takie coś może być ban ? :)

EDIT: Dodam też to, że gdy potwór jakikolwiek zranił mnie tak, że prawie padłem mój DPS wynosił 36k. Po zabiciu jego mój dps znów zaczynał rosnąć do 68k. Jest to jakaś iluzja ? :D :D :D

Tak jak mówiłem, po śmierci i gdy jesteś mocno zraniony słabniesz i masz zmniejszone dps'y. Po powrocie do pełnego zdrowia dmg staje się normalne, takie jakie powinno być. Nie jest to banowane, jest to normalna część gry.

Opublikowano

Tak jak mówiłem, po śmierci i gdy jesteś mocno zraniony słabniesz i masz zmniejszone dps'y. Po powrocie do pełnego zdrowia dmg staje się normalne, takie jakie powinno być. Nie jest to banowane, jest to normalna część gry.

nie znasz się mowa o dh a on ma taki fajny skill Strzelec wyborowy Zyskujesz co sekundę 3% szans na zadanie trafienia krytycznego. Premia ta znika 1 sek. po tym, jak uda ci się zadać trafienie krytyczne. i tyle w tym nie zwykłego masz pasyw z czaszką i strzała?? masz odpowiedz:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...