Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pomocy sp4

I Need Moneeey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio ulepszalem wk i mi spalilo.. Teraz potrzebuje 5kk na kamien ozywienia duszy ale skad moge tyle wziasc jakas pomoc?. Odrazu pisze ze nie chce odp typu allegro,sms.

Pozdrawiam :D

70hs.png
Opublikowano

@2up nie chce kasy od nikogo, szukam sposobu na zarobienie 5kk bo tyle kosztuje kamien.

Co do bb dostaje 70k to ile razy ja bd musial isc na te bb, piora aniola nie wiem jak je bd zbieral na ranger? xD

@up

czyli co mam kupywac ? eq? piorka?

70hs.png
Opublikowano

Chodzi o to, że kupujesz jakiś itemek nawet za 100k i hazardujesz go na u5/6/7 i +5/6/7 i sellasz taki item za grubą kase :) Jest ryzyko ale jest też i zarobek. Możesz też iść na glace i tam podropić itemki i te itemki hazardować, ulepszać i sprzedawać :) Z tego co wyczytałem posiadasz 70lvl więc wbicie 30lvl nie będzie dla Ciebie problemem. Z konta na którym masz 70lvl wysyłasz zaproszenie do gry na jakiś nowo zrobiony mail. Z linku w zaproszeniu robisz konto i wbijasz tam 30lvl i chyba jeszcze trzeba zrobić cp 30. Ale to nie jest problem co nie? Po wbiciu 30lvl zdobywasz 30 ND na konto z 70lvl. Robiąc tak z 3-4 konta możesz spokojnie zarobić nie tylko na kamyk ożywiający dusze ale i na coś więcej :)

Opublikowano

Chodzi o to, że kupujesz jakiś itemek nawet za 100k i hazardujesz go na u5/6/7 i +5/6/7 i sellasz taki item za grubą kase :) Jest ryzyko ale jest też i zarobek. Możesz też iść na glace i tam podropić itemki i te itemki hazardować, ulepszać i sprzedawać :) Z tego co wyczytałem posiadasz 70lvl więc wbicie 30lvl nie będzie dla Ciebie problemem. Z konta na którym masz 70lvl wysyłasz zaproszenie do gry na jakiś nowo zrobiony mail. Z linku w zaproszeniu robisz konto i wbijasz tam 30lvl i chyba jeszcze trzeba zrobić cp 30. Ale to nie jest problem co nie? Po wbiciu 30lvl zdobywasz 30 ND na konto z 70lvl. Robiąc tak z 3-4 konta możesz spokojnie zarobić nie tylko na kamyk ożywiający dusze ale i na coś więcej :)

tak mam 73+, co do pomyslu nie jest zly jak sie nie myle kamien kosztuje 70nos to musial bym 3 konta 30+ wbic, 1 konto w dzien tak bym robil dzieki za pomoc :), jeszcze przemysle to :)

A co do 30+ musze robic kazda misje po koleji czy wystarczy ze wbije 30+ i zrobie 30 cp od tak sobie i mi zaliczy?

Temat do zamkniecia

70hs.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...