Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]BF3 Problemy z "lekkimi ścinami"

blackuGT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) w BF mam problem a składa się on z Ogromnych lagów na grafice większej niż Niska!!!

- Grafika Niska, większych problemów nie ma, ale da się grać, jadąc czołgiem, lecąc samolotem zdarzają się mi "teleporty" (takie sekundowe ściny)

- Grafika (Średnia, Normalna zapomniałem ; |) Problemy z grą, duże ściny, na upartego można by było grać ale nie wiem czy by się coś zdziałało...

- Grafika Wysoka Niezwykłe problemy z grą, duuuuuże lagi, nic raczej by się nie dało robić

- Grafika ULTRA - Nie da się grać, lagi takie nawet w snach się nie da ich wyobrazić o.O...

Co jest grane?? mój kolega ma z 50% słabszego PC a chodzi mu bez niczego na U L T R A o.O

Sprzęt

- Procesor : AMD Phenom II x4 955 black edition.

- RAM : 16.0GB (goodram)

- Dysk Twardy : 1TB (samsung) nie ma sensu podawać typu...

- Płyta główna : Gigabyte a modelu nie chce mi się sprawdzać : (

- Karta graficzna : 1GB Zootac, GeForce GT520.

- Zasilacz : 500W (modelu nie chce mi się sprawdzać)

- Internet : 6MB (multimedia)

*Mhm co do poziomu gorąca w komputerze i jego podzespołów nie ma się co martwić... mam bardzo dobre chłodzenie, żaden z podzespołów nie przekroczył temp. 55*C +

*Sterowniki są wszystkie zaktualizowane

*Gra nie jest uszkodzona...

Co może być problemem? Proszę o pomoc!!!

Opublikowano

Co jest grane?? mój kolega ma z 50% słabszego PC a chodzi mu bez niczego na U L T R A o.O

A mój kolega ma odrzutowiec i czołg w garażu. Karta graficzna nie poradzi sobie z Bf3 na średnich detalach przy 64 graczach. To nie jest karta stworzona pod gry. Nic więcej z tym nie zrobisz, ew wymienisz grafike. Zaraz się ktoś odezwie że się myle: KLIK . Ja bym się cieszył że wogóle odpalił xD

Opublikowano

Co do tej karty, nie jestem przekonany do Radeonów, miałem jedną taką ze sterownikiem, a później były problemy z aktualizacjami sterownika.... Jestem raczej zwolennikiem kart Nvidia ;)

Znalazł byś coś tańszego o te 50zł?, tak w ogóle dzięki za pomoc! pierwsza karta ok! ale co do czego to prosił bym kompatybilność z DDR3!

Opublikowano

No no, ta mi się bardziej spodobała :) jak na razie mam dwa pytania :

- Czy NA PEWNO ta karta da radę na (nie full) ultra?

- Znajdziesz jeszcze z 2-3? nie tylko 1gb mogą być nawet więcej :)

Sorki że zawracam ci pupę :) ale wolę kupić coś dobrego i by działało jak chcę, niż kupić kupę i by nie trybiło ...

Pozdrusie :), jak masz gg albo skype to możesz podać to sobie popiszemy i uzgodnimy myślę że łatwiej i wygodniej niż tu.;0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...