Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Kwadratowa Masakra by TheJacobek

TheJacobek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ! Chciałem wam przedstawić moją kwadratową masakrę ! Serwer to zwyczajna survivalowa wyspa lekko przeze mnie przerobiona. Możecie wbijać śmiało ale teraz kilka uwag i parę rzeczy bez których nie wbijecie na serwer:

- na serwerze jest White Lista więc w komentarzach dajcie mi swoje nicki w MC i was dodam jest tak ze względu na to że nie chce by wbijał na ten serwer każdy kto chce tylko ten kogo dodam

- Serwer jest non premium ale również Hamachi więc ID i hasło hamachi jest następujące: id MinecraftersGO - MinecraftersGO5, hasło 1 (nie wiem czy w sieci MinecraftersGO nie ma hasła więc jakby coś to zostawcie puste pole albo wpiszcie 1 lub 12 lub 123) ip: 5.117.31.111

- Na serwer wpuszczam tylko osoby budujące ładnie i mające do tego talent więc nie budujemy tak (i podobnie) :post-748329-0-55967200-1349452786_thumb.png

W innym wypadku - ban (sorka ale nie chce mieć brzydkich domków na swoim serwerze)

- To chyba tyle, have fun !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...