Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedam konto.

janek369369

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Kończę z WoT więc chciałbym oddać (sprzedać) moje konto w dobre ręce, po prostu szkoda mi kasować to konto po takim czasie gry. I chciałbym by ktoś kontynuował prace jaką włożyłem w tę grę. Posiadam w garażu IS-7, IS-4, Vk4502B, E50, T28 (jeszcze dziś prawdopodobnie kupie T95), GW Tiger, AMX 13 75 (dziś odblokowany AMX 13 90, Lorraine 155 50, Jgdpanther, M18, T50-2, i 4 wolne miejsca w garażu dodatkowo wykupione 16 miejsc w koszarach. Możliwe czołgi do kupienia: E75, AMX 50 100, AMX 13 90, Ob. 212, M26 Pershing, M4A3E2, T-43, i niższe tiery. Postaram się później dodać screenshoty drzewek po 8.0 nie jest to proste. Zainteresowanych proszę o kontakt na PW lub na emaila ([email protected]). KONTO SPRZEDAJE Z HASŁEM DO EMAILA. Nie zależy mi na oszukiwaniu kupującego dlatego sprzedaję z emailem. Cenę podam zainteresowanym (jest do uzgodnienia ok. 375zł).

Screeny z garażu:

4a471a204364.jpg

a2eb744251bb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...