Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] WRLauncher

dark977

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Otóż po długim czasie wracam znowu do warrocka przestałem grać bo nabiłem 30lvl i jak przechodził do NEXONA to moje konto jakimś dziwnym trafem nie przeszło no ale cóż wróciłem z powrotem i ładnie zarejestrowałem się no i teraz klikam play zezwalaj na uruchumienie tej aplikacji bo ja mam Viste i wyskoczyło mi na począdku że coś tam DIrect D3D , kiedyś miałem ten problem i do karty graficznej miałem taką płytkę i to wystarczyło ją włożyć i zainstalować wszystko po kolei. No dobra a więc tak zrobiłem i zresetowałem kompa. No w chodzę na stroną WR i klikam PLAY zezwalaj na uruchumienie aplikacji po chwili wyskakuje mi "warrock program WRLauncher MFC application przestał działać" . Ja już nie mam sił na to chętnie bym sb w to pograł a nie mogę ;(.

Za odpowiedzi z góry dziękuje.

Opublikowano

Jeżeli chcesz uruchomić Wr z strony specjalnie dla tych retaili to sprawdź czy masz wyłączonego antywirusa + jeżeli masz viste to zlokalizuj plik WRLauncher.exe kliknij na to PPM -> właściwości i poszukaj takiej opcji która zawsze będzie uruchamiała WR jako administrator i wtedy spróbuj włączyć wr przez stronę powinno pomóc :P

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...