Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kilka pytan

ChupaChabra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam kilka pytan czy nieznając dobrze ang. można spokojnie grać w tą gre, czy jest masa questów czy nie, czy gra jest cięzka do opanowania (pod jakim względem) za pomoc lecą like it !

Opublikowano

Więc tak robienie questów nei jest trudne wystarczy że zbierzesz all Questy przed Dungeonem i na pewno all sie zaliczą a gra jest troche cięzka do opanowania pdo względem pvp nauka combosów to 2-3 H ciągłego treningu to tyle odemnie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dasz radę spokojnie :) Gdy bierzesz questa, to na liście questów wszystkie szczegółowe informacje są kolorami zaznaczone, a tak poza tym questy w tej grze to przeważnie bierzesz zabijasz, znajdujesz oddajesz, przechodzisz na danym poziomie trudności itp. Jest kilka questów typu przedostań się niepostrzeżenie do bossa, ale do tego czasu grę ogarniesz :)

Opublikowano

Dungeon to nic innego jak wyprawy, czyli twoje główne cele. Tam zdobywasz expa, tam zdobywasz eq i tam również wykonujesz questy. Polegają one na przejściu całej mapki zabijając potworki zbierając itemki. Pozdrawiam.

1350673995-U699261.png

exmod

Opublikowano

Ja bym sam wybierał. Żadnego buildu bym się nie radził. Skilluj te umiejętności które zadają największy DMG i ogółem postaw na daną siłę natury, np. na wodę, czy powietrze.

Ja polecam Ci Ranger'a.

1350673995-U699261.png

exmod

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...