Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Liczby na celowniku w snajperkach

niemateusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co oznaczaja liczby na celowniku, np. 200, 400 , 600. Czy jeżeli najade na podziałke 200 to trafie w cel?

E8400 E0 @4,2GHz 1,4V Co Scythe Mugen II

4x2GB DDR2 Hyperx Black Edition @1240mhz -- Gigabyte EP45-UD3R

Saphire HD7770 1GB @1400mhz AccereloExtreme

OCZ VERTEX 2 128GB i 750GB WD Black 64mb

Tagan 600W -- Silentum PC Gladius 800 FAKE

Opublikowano

Jest to odległość, na jaką oddasz strzał. Np. cel jest 200m od Ciebie, to nacelowujesz na 200 i go trafiasz :D. Liczę na +

50 postów - jest

100 postów - jest

Opublikowano

@Up Masz rację w 50%

Bo nie jest tak naprawdę :O sproboj oddać strzał z odległości 200m w ten sposob nie trafisz za chuja...

Moze w m95 z full dodatkami na odleglosc

I tak trzeba wyczuć snajperke

OndteAw.png
Opublikowano

no dokładnie zależy jeszcze na jakiej jestes wysokosci jestes a na jakiej jest cel ale jak troche pograsz to juz odruchowo bedziesz wiedział jak celowac :D

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

...I czy masz pojedyncze czy podwójne przybliżenie ;p

Jak zauważyłem na swoim scopie (może się zmieniło) nie miało to za bardzo róznicy

Opublikowano

Zagrałem rundke i faktycznie to nie ma chyba znaczenia xD

Poprostu na 1szym gość jest zazwyczaj blisko i wale w głowe a na drugim jest sporo dalej i biore kreske/pół do góry ;)

Opublikowano

Mam zestaw Jtiger. Ostatnio na tej planszy z pociągiem w bazie B strzelałem do kolesia z pociągu (też snajpera) w bazie A i pisało że do bazy A jest 273m no to daje w połowie na przediałce 200-400 i nic... Strzelałem chyba z 7razy aż ten snajper zabił mnie swoim M24... I mam jeszcze jedno pytanie, czy m24 jest lepsze od l96a

E8400 E0 @4,2GHz 1,4V Co Scythe Mugen II

4x2GB DDR2 Hyperx Black Edition @1240mhz -- Gigabyte EP45-UD3R

Saphire HD7770 1GB @1400mhz AccereloExtreme

OCZ VERTEX 2 128GB i 750GB WD Black 64mb

Tagan 600W -- Silentum PC Gladius 800 FAKE

Opublikowano

Mam zestaw Jtiger. Ostatnio na tej planszy z pociągiem w bazie B strzelałem do kolesia z pociągu (też snajpera) w bazie A i pisało że do bazy A jest 273m no to daje w połowie na przediałce 200-400 i nic... Strzelałem chyba z 7razy aż ten snajper zabił mnie swoim M24... I mam jeszcze jedno pytanie, czy m24 jest lepsze od l96a

L96a1 jest najcelniejsza w po prostu tu zle metry oceniasz radze zrobic tobie ostrzał mozdziezowy i tam masz metry i będziesz miał ile metrów do czego jakiego punktu itp. ja walisz hedy 300m+ bez zadnego problemu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...