Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] [24/7] [no-premium] Zapraszam do wspólnego grania .!

Sk13q

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tu sie wypowiada GabrysMC Czyli 10 latek jako malutki Pe****** Ktorego nikt nie lubi .................! NIe ma to jak samo uwielbienie i kazdemu dodawanie zlej opini .! Pozdro dla Debila Gabrysiaaaa.!! Dajcie Like

Nie lubie takich dzieci .! A ty ?

Jak nie lubisz to daj LIKE :)

Opublikowano

Serwer bardzo słaby. Nie polecam. Administracja za jeden wulgaryzm od razu daje mute na jeden dzien. Na wszystkich publicznych warpach jest pvp... Szkoda naprawdę gadac.

NIE POLECAM I STANOWCZO ODRADZAM!!!

Sam jestes!

Opublikowano

PO PIERWSZE PISZESZ TAK CIOTO BO ZAZDROSCISZ .. A PO DRUGIE TAKIEMU MALEMU PEDALKOWI JAK TY TO KAZDY MA MUTE JAK TY ZA KAZDYM SLOWEM PRZEKLINASZ WIEC PROSZE NIE PATRZYC NA OPINIE TYLKO SPRAWDZIC SAMEMU .!

Opublikowano

ooo! Znowu widze tutaj Ciebie Zawalmc... Ahahahah! Myślisz, że ktoś będzie chciał wchodzić na takie gówno? Serwer co 5 min crash na 2 min, Administracja to lizodupy, A co do tych rang... Człowieku!!! Ranga "Chłopaczek" Za jedenascie zl i jeszcze nie mozna nic nia robic? To sie nazywa gówno. Gracze maja kit tools a VIPy nie maja... Permisje sa o kant chuja rozbic. To ma byc fajny serwer? Właściciel to czysty POKEMON!

Dziękuję, dobranoc.

Ehm.. Nie zazdroszczę Ci. Wszedłeś wtedy na mój serwer i zacząłeś reklamować swoje gówno i kraść graczy zjebie. Mam Ci tego zazdroscic? Rozumiem jak byś mi dał mute na 5-10 min ale nie na zawsze zjebie za jedno przeklenstwo. Mam wkleić naszą wczorajszą rozmowę na gadu? Oj chyba tego nie chcesz...

Sam jestes!

Opublikowano

Oj Gabrysiu .. Wiesz ze mnie to tito co ty piszesz ? Dajesz jakies opinie a nie grasz na serwie .. Nie miales Vipa .. Nie wiesz jakie rangi sa bo jestes 11 latkiem i nic wiecej .. Jak wklejasz rozmowe to swiadczy tylko o tb ze jestes jakims uposledzonym 10 latkiem jak nie mniej masz .. ;/

Opublikowano

Ogarnijcie się Panowie, bo wszyscy zarobicie krótką przerwę w pisaniu postów.

Jak macie ochotę sobie podyskutować na takim poziomie - róbcie to na pw.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...