Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[CHAMP]Na bota

StudzeKisiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co chciałbyś wiedzieć na temat corkiego ? Narazie moge napisać tylko tyle ,że ma świetnego passive (true dmg) , dobry escape ( w ) , świetny harras ( ulti +q) ,a na dodatek redukcje armora (e) ,lecz żeby go ogranąć trzeba ciut skilla ^^

Opublikowano

Co chciałbyś wiedzieć na temat corkiego ? Narazie moge napisać tylko tyle ,że ma świetnego passive (true dmg) , dobry escape ( w ) , świetny harras ( ulti +q) ,a na dodatek redukcje armora (e) ,lecz żeby go ogranąć trzeba ciut skilla ^^

Chciałbym wiedzieć wszystko co przekona mnie do jego zakupu.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Kup sobie eza.

Aoe ulti, łatwa farma, skillshoty, łatwy harras przeciwnika, jeden z lepszych ad carry, dobry dmg, mobilny, dobry escape system.

Opublikowano

Kup sobie eza.

Aoe ulti, łatwa farma, skillshoty, łatwy harras przeciwnika, jeden z lepszych ad carry, dobry dmg, mobilny, dobry escape system.

Japierdziele FAREX BOCIE drugi raz CI TO PISZĘ!

CZY GENERATOR JEST TYLKO DLA PICU I NAWET GO NIE CZYTASZ? Daj sobie warna!

2.png

Preferuję: Zamierzam kupić postać na bota. Spodobał mi się Corki. Napiszecie może coś na jego temat? A może polecacie inną postać? Tylko nie Eza. Nie gram mi się nim dobrze.

506f506c6e0c4.png

Hahahahha co za typ. Porażka.

A na mój post to nie raczysz odpowiedzieć? Nie bo wpadłeś.

fjlw0o.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...