Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Bocenie - jaki statek, jakie wyposażenie

Gerion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakładam nowy temat, gdyż nigdzie nie mogę nic znaleźć na ten temat.

Chcę stworzyć jak najlepszy statek przystosowany tylko i wyłącznie do zbierania bonus boxów. Czytałem gdzieś na necie, że niektórzy bez problemu wyciągają po 20k uri na godzinę, ja z kbotem i podwajaczem wyciągam średnio 6-7 tysięcy.

Pytanie więc: Jaki statek, co włożyć do PETa, jakie mapy, jakie umiejętności, czy opłaca się kupic Booster - jednym słowem proszę o wszelkie porady, które pomogą w zbieraniu uridium! :)

Opublikowano

Teraz nie opłaca się zbierać lepiej bić alieny ponieważ wprowadzili system im więcej zbierasz tym mniej masz.

Opublikowano

No dokładnie to co up powiedział nie zbieraj boxów bo sie nie opłaca nawet z podwajaczem. Lepiej wylicytuj leonka i bij wszystko na x-2, ja na leonku FS i full LF-3 dostaje 3,5/h + PD + Poważka.

Opublikowano

Tak wiem jak to działa, ale jednak chciałbym wiedziec - tym bardziej, że system BP działa wtedy gdy bocisz kilka godzin czy kilkanascie non stop. W związku z tym nadal czekam na odpowiedź :)

Opublikowano

ja bociłem do 3 h i nie spadało po 3 h dopiero spadało o 100-500 uri na godzinę różnie u każdego

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

właśnie :)

temat więc nadal aktualny:) Przyda się każdemu, kto zaczyna przygodę z boceniem. Tak wypisac wszystko, co pomoże zwiększyć drop z bonus boxów :)

Opublikowano

Jak ktoś boci np. tak jak ja po 3/4h dziennie na swoim pc to o wiele bardziej opłaca się zbierać skrzynki. Również jak ktoś nie ma loradkii na salwe. Po 3/4h warto dopiero odpalać na alieny.

Opublikowano

Ja bocę nowe konto spearheadem FS (co daje nam 490 prędkości bez podkrętki bo została zwiększona) , na bitewnych zbiera mi nawet po 5k/uri na godzine bez podwajacza , rewelacja to to nie jest , ale może być :) Jeśli chodzi o peta to polecam Ci włożyć protokoły radarowe ( no i zbieracz do skrzynek ale to chyba oczywiste) , na jak najwyższym poziomie :)

Opublikowano

o do tematu da ktos taska na x-2 na leona jakie konfy na wszystkie alieny ? zeby wyciagnac te 3,5k uri na h bo obecnie mam taska na streuneRy i mi idzie jakies 2,200uri na h

Posiadam free PBDO_Bota, chcesz pisz na pw.

Oferuję forum klanowe do darkorbit, chcesz? PW

Zawszę liczę na lajka, ciebie to nie kosztuje, a mi to daje chwałę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...