Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] WR.eu(inter) czy WRPSP

budynnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Porównam te 2 b. podobne do siebie gry i stwierdze na których sie lepiej gra:

WR.eu(inter):

-(-)zauwazylem ze ludzie z premka moga kupic 80% broni item charakter co przyczynia ze ludzie bez premki chcac nie chcac zawsze beda ginac i to nie jest wina skilla tak samo jest z mapkami premium moze miec wszystkie a no premium okolo 4

-(+)dobrym plusem w tej grze jest to ze jest BG i UO czego nie ma w WRPSP

-(-)Hakerzy jak muchy

WRPSP:

-(+)w WRPSP wszystko masz za darmo oprocz item bo tam jest za premium a premium mozesz miec tylko za eventy

-(+)Na poczatek dostajesz 10 000 NX i 100k dinarow

-(+)LVL sie bardzo szybko wbija

-(-)Snajperki takie jak AW50f i PSG itp (wszystkie te na 3 slot) nie biora na hita na hita bierze tylko na 5 slot u snipera beretta

-(+-)Mozna lezec co niektorym ulatwia a niektorym pogorsza

-(+++++)Brak hakerów

Oto strona wrpsp http://wrpsp.eu/

Moim zdaniem bardziej oplaca sie grac Na WRPSP

Prosze o zmniejszenie %

Opublikowano

Moim zdaniem to nie nadaje sie na Tut . Ale jakbys zrobil temat z ankieta kto jest zaczym i co jest na plus i na minus no to ok. Ale tu odbiegles od znaczenia Poradnik . Co ma poradnik do porównania ?

BUM

Opublikowano

To jest jakby porównanie wrpsp do wr inter. Cheaty i tak niedługo pewnie będą tylko że nikomu niechce się robić.

P.S

Dostajesz 1kk (Milion) a Nie 100k.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Porównam te 2 b. podobne do siebie gry i stwierdze na których sie lepiej gra:

WR.eu(inter):

-(-)zauwazylem ze ludzie z premka moga kupic 80% broni item charakter co przyczynia ze ludzie bez premki chcac nie chcac zawsze beda ginac i to nie jest wina skilla tak samo jest z mapkami premium moze miec wszystkie a no premium okolo 4

porownianie moze byc ale to zdanie mnie bardzo rozsmieszylo

nie wie ile grasz w warrocka ale widze ze nie za dlugo.powiedz mi co maja bronie p2p do skila.majac skila rozwalisz goscia z famasem nawet mp5 albo k2.poprostu trzeba umiec grac i nie pisz ze jak masz p2p to jestes bogiem warrocka, bo tak nie jest .

Opublikowano

Widać, że się niezbyt postarałeś . I widać też, że robisz to tylko, żeby zdjąć % . To się powinno robić od siebie i z własnej woli. Tak, żeby było ładnie i estetycznie :)

Nie trzeba było spamić na forum . (Tak jak ja kiedyś.)

Teraz masz narośnięte % i tyle ;D

Ale na zachętę masz tego lik'a.

Liczę, że następnym razem ma być bardziej estetycznie ;D

1357040469-U286162.png
Opublikowano

Prosze o zmniejszenie %

Nie wiem co robi jeszcze ten temat w dziale "TUTORIALE".

Widać, że chce tylko sobie zbić %

TuT napisany na odwal się i w ogóle nieestetyczny.

O ile to można nazwać poradnikiem.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

ehh napisal bym ci cos wilczek ale widze ze jestes konfidentem wiec nie warto tracic na cb czasu

a tut spodobal sie global moderatowi wiec dal mi - % i skoro mi juz zdjal to sie nie czepiajcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...