Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Ktora bron polecacie dla assault ?

i3arty

Bron dla assault [Medyka]  

42 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ktora bron polecacie dla assaulta [medyka]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdemu idzie lepiej inną bronią... jak dla mnie najlepsza jest m416, ponieważ dobrze mi się z niej celuje, a mam z niej ponad 800 zabić.

Opublikowano

M416. Czemu ? Ponieważ nie ma zbyt wysokiego recoilu ,jest szybkostrzelna i moim zdaniem ma duże obrażenia.

Opublikowano

Najlepsze czy najbardziej skillowe? Najlepsze m16a3 a najbardziej skillowe g3a3.M416 jest bardzo dobre ale mowimy tu o broni najlepszej a m416 ciezko na CQ

Stop gotowym zestawom komputerowym!

http://www.stopgotowcom.pl/

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Opublikowano

AEK pod metro jest świetne szczególnie z jego mechanicznym celownikiem. Ja ostatnio używam G3A3, świetna broń ze względu na to, że recoil jest bardzo mały gdyż ta broń ma niską szybkostrzelność i niestety tylko 20 naboji, za to jest bardzo precyzyjn,a jak AN-93

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

"FANBOJ" AEKA ;]

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

Każdemu pasuje coś innego ... nie ma czegoś takiego jak najlepsza broń.

Osobiście polecam M416, nic specjalnego w sumie ale fajnie się nią kosi na średni dystans.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...