Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UWAGA NA ZŁODZIEJA SAEPL (sciągną mape z mojego serwera i wkleił ją na swój serwer)

Waka Waka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chciałbym was ostrzec przed złodziejem map jego nick to SaePL wkleił moją mape na swój serwer jest to normalne ?? podam wam jego skypa spamujcie dzieciakowi

ula.tyniec

IP mojego serwera

f5.owncraft.pl:25029

IP tego Nooba s1game.slotex.pl:20028

Dowód że to moja mapa

http://www.youtube.com/watch?v=gJYEC3cHjgs&feature=plcp

MOJĄ PROŚBA JEST TAKA ZNISZCZCIE MU SERWER I ZA SPAMUJCIE SKYPE PO PROSTU UPRZYLKRZAC MU ZYCIE JAK SIĘ DA

Opublikowano

@up wiem, że jest ta sytuacja jest wkurzająca ale namawianie do złego to jest grzech i SPAM !. Nie wiem jak inni,ale ja uważam że ten temat to spam, takie sprawy załatwiamy gdzie indziej.

siw6.png

By Me.

Pomogłem? Łapka w górę !

Opublikowano

gdzie mam zalatwić jak typa nie znam !! ?? co se popracuj nad mapa 2 miechy i niech ci jakies dziecko kopiuje !! pomysl grzech hahahahaha katolik sie znalazl a prawa administratorskie to co lamac je wolno i to nie grzech ??idź do pracy zarób 4 tys i dowiedz sie ze twój pracodawca daje ci 2 tys bo drógie 2 tys ukradl sobie jego kolega

Opublikowano

Te Dziecko to RastaManPL chyba :D Pisze ze subskrybowac kanal RastaManPL :D mapka naprawde fajna ale jak mowiles spamowac to niema do kogo na serwerze jest totalnie pustka teraz ide zobaczyc na twoj (na jego jest pelno lawy na spawnie) :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...