Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weteranowe przygody/Odpowiedzi

KiemaK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam a więc założyłem ten temat z 2 powodów:

1 Sporo osób już gra na MPC w DayZ więc tutaj będą odp. Na pytania Dziobaków:)

2 Powód to będzie można tutaj opowiedzieć/dać Screeny z dajmy sobie przygody w Heli:)

1326728565-U383707.png

Opublikowano

To rozpocznę temat pytaniem czy ktoś już trafił na helkę na skałce? Jest to północno-zachodni róg mapy, na północ od Lopatina.

Nigdy nie widziałem tam helki, a według wiki i dayzdb mapy jest tam jej spawn. Co dziwne grałem na wielu serwerach od razu po starcie więc wykluczam możliwość podpieprzenia jej przez kogoś.

Opublikowano

Nie, Tam helka respi się bardzo rzadko, A nawet prawie niemożliwie spawn Helki na najwiekszą szansę to jest na wyspie na prawo od Elektro i pod nim . Za to na Altair respi się Uaz wojskowy 90% :) na jego resp jest

1326728565-U383707.png

Opublikowano

Raz z kolegami znaleźliśmy helikopter na skałce, jednak niestety ktoś już nam go ukradł :)

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem

Opublikowano

Heh:) Ja dziś cały dzień bawiłem się w instalację DayZa odpaliłem i już mam taki ekwipunek że nie wiem. Baza cziterska- 2 skrzynie z all broniami i ze wszystkim all pojazdy itd:) Po prostu jeśli umiesz grać to ta gra ci nie sprawia problemu.

1326728565-U383707.png

Opublikowano

Kiemak, cieszysz się broniami od cziterów? Jedyne co ja robię, to jak widzę taką skrzynię to wysadzam ją satchel charge, jedyne co można sensownego z taką skrzynią zrobić.

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem

Opublikowano

Dr.V A dlaczego nie ? Mój wybór czy biorę taką broń. Nie jest ona zła czy jakaś. Dlaczego nie mam prawa brać czegoś z tych skrzyń. Przecież to uczciwie znalezione rzeczy (Bo znalazłem takową skrzynie jak namioty)

1326728565-U383707.png

Opublikowano

Kiemak, twoja logika mnie rozbraja. W jednym temacie wypowiadasz się że jak się nie umie grać to się nie gra, a w drugim twierdzisz że bieganie z shaxowanym ekwipunkiem jest całkiem na miejscu.

Skoro musisz korzystać z skrzyń zrespionych przez cheatera, to nie potrafisz grać w tą grę. W tym sens że trzeba trochę się namęczyć, z czasem zgarniać coraz to lepsze eq a nie ubrać się dzięki haxorowi i tyle. fuck logic.

uprzedzę Cię i odpowiem że wiem co oznacza mpc, ale to już porażka żeby nie szło pograć bo lamerska gimbazjada lata na haxach.

Opublikowano

ToySoldier uważam że jak się gra na czitach (Instaluję jakiś program bo samemu nic znaleźć nie można) To jest chamskie. Toysoldier dlaczego niby nie można takich skrzyń wykorzystać? Przecież one są tak samo znalezione jak namioty i nie można twierdzić że to jest jakieś złe jeśli tak uważasz to oznacza że ty olewasz np bazy czyjeś bo uważasz że nie to złe będzie jak coś zabierzesz. Wziąłem ekwipunek tylko taki jaki jest w grze. Zrozum wreszcie i wszyscy zrozumcie- Ekwipunek znaleziony to ekwipunek znaleziony a jego pochodzenie nie jest ważne.

1326728565-U383707.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...