Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Peugot 306 na początek

LubieZielone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko mam takie pytanko

mam na oku ładnego peżota 306 i to za 100? wszystko dziala itp

nigdy nie jezdziłem samochodem

i czy dobrze by sie tak na początku nim jezdziło ?

czy lepiej wybrać jakiś inny do nauczenia sie jazdy ;P

sam nie wiem jak to jest:D prawko zdałem więc jezdzic moge tylko samochodzik potrzebuje

aha i nie zdawałem w polsce więc nie uczyłem sie jezdzić ;P

Opublikowano
prawko zdałem więc jezdzic moge tylko samochodzik potrzebuje

Powiedz mi jakim sposobem zdałeś prawo jazdy jak nie uczyłeś sie jeździć?

Nie wmawiaj nam kity że za granicą bo wszędzie uczą jeździć to chyba logiczne.

@top

ten "peżot" za 100? ta? czyli 400zł +/-

to powodzenia gwarantuje ci że długo nim pojeździsz

Poszukaj czegoś lepszego.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

na 400zł nie uwierzę i to 306 ^^

Kup sobie jakieś autko do 5000tyś ich jest dużo Audi,Sab,Opel,VV.

Specjalista
Opublikowano

siemanko mam takie pytanko

mam na oku ładnego peżota 306 i to za 100? wszystko dziala itp

nigdy nie jezdziłem samochodem

i czy dobrze by sie tak na początku nim jezdziło ?

czy lepiej wybrać jakiś inny do nauczenia sie jazdy ;P

sam nie wiem jak to jest:D prawko zdałem więc jezdzic moge tylko samochodzik potrzebuje

Bardzo ciekawe.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

306 to moj znajomy kupił za 700zł i jeździ do dziś. Fakt, wyglada jak złom ale jeździć się da.

W jakim Ty kraju mieszkasz? Zdałes prawko a jeździć nie potrafisz? Afryka??

Pytasz sie czy to bedzie dobre auto, no to tak: Jesli kupujesz od jakies osoby znajomej, i znasz lekka historie auta to auto dobre do nauki. Potłuczesz sie nim itp, po co Ci lepsze.

Chyba ze mieszkasz w Polsce, to kup dobrego, ale dobrego maluszka za ok 500zł i nim tez mozesz sie tluc...

Najlepiej jakimś małym autkiem zaczynać...

@edit: down

w stanach uczą opiekuni/rodzice a zdajesz tylko test teoretyczny

Ciekawe, nie wiedziałem o tym :>

Opublikowano

Powiedz mi jakim sposobem zdałeś prawo jazdy jak nie uczyłeś sie jeździć?

Nie wmawiaj nam kity że za granicą bo wszędzie uczą jeździć to chyba logiczne.

@top

ten "peżot" za 100? ta? czyli 400zł +/-

to powodzenia gwarantuje ci że długo nim pojeździsz

Poszukaj czegoś lepszego.

w stanach uczą opiekuni/rodzice a zdajesz tylko test teoretyczny

Opublikowano

omg tacy mądrzy jesteście ? to kupujcie bilety do irlandii .. poszłem miałem 40 pytań miałem 37 dobrych i tydzień po dostałem legalne prawko omg jak nie byliście za granicą to nie gadajcie aha i ten pegueot tak jest 100% sprawny bo kumpel kupił se go a potem nowego więc chce go selnąć -.-

Opublikowano

Patrząc na to co napisałeś rowerka bym Ci nie dał.

Twój tok rozumowania , myślenia i to co piszesz jest przerażające :O

Coś na początek :

83f39_m_950_600_0_0_0_0_0_0_0_c131c99e4a3f24469a32daa80162a2a0.jpg

Masz i szalej tylko nie za szybko bo kuku Sobie zrobisz!

Opublikowano

Co za różnica jaki samochód? Każdym jeździ się tak samo.

Smutek to skutek chęci w kontekście skutku

raczej niefrasobliwej wzglądu o treści zgryźliwej

ma postać walca co jeździ nam po palcach.

Opublikowano

Co za różnica jaki samochód? Każdym jeździ się tak samo.

Widać że nigdy nie jeździłeś samochodem.

Różnica jest i to nie mała np jeździsz samochodem od jakiegoś czasu przyzwyczaiłeś się do niego i nagle przesiadasz się na jakiegoś o wiele większej mocy i wtedy trudno jest ogarnąć gaz, co chwila ruszasz na pisku itd.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

omg tacy mądrzy jesteście ? to kupujcie bilety do irlandii .. poszłem miałem 40 pytań miałem 37 dobrych i tydzień po dostałem legalne prawko omg jak nie byliście za granicą to nie gadajcie aha i ten pegueot tak jest 100% sprawny bo kumpel kupił se go a potem nowego więc chce go selnąć -.-

Żałosny jesteś gościu, proszę może zacytuje Ci coś:

Prawko w irlandi dla polaków:

-Test teoretyczny (na papierku)

samochód musi zostać oznaczony literą L, prowadzić musimy w towarzystwie osoby z pełnym prawem jazdy oraz naturalnie możemy jeździć tylko po terenie Irlandii.

Czyli prościej mówiąc robiąc prawko w irlandi tylko teoretyczne możesz na nim jeździć tylko po irlandi, dopiero po zrobieniu praktycznego, którego zakładam, że nie masz ponieważ nigdy nie prowadziłeś samochodu....

Jesteś niestety

przy-jeb

, że tak to ujmę.

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Co prawda Up chyba wyjaśnił to, że trzeba mieć pełne prawko... Ale nawet jeśli się myli to chyba lepiej... W Irlandii mają wypadek, Polak weźmie i wyklepie, a na sam koniec sprzeda z powrotem irlandczykowi jako bezwypadkowe... ;)

Opublikowano

Napisałbym coś ale sądzę, że nas kitujesz zdawałeś nie zadjąc chyba prezydent wydał ci prawo jazdy bez zdawania za jakąś nagrodę czy coś .

Ale jeśli tak to Peugot 306 to gówno już lepiej Audi 80 2.3 w silniku za 4,500 kafli.

Opublikowano

Jak zdałeś na prawko na samochód osoby to trudno żeby ci się źle jeździło człowieku kupujesz na początku ogarniasz co gdzie i jak chociaż każdy głupi wie gdzie co jest no chyba że są jakieś dodatki to samochodu wyposażenie większe no to wtedy wiadomo pojeździsz trochę i się przyzwyczaisz co to za głupie pytanie czy ci się będzie fajnie nim jeździło ja bym ci polecał samochód który mało pali i w tym bym ci tylko doradził chyba że pracujesz już to wtedy możesz lepszy samochód z lepszym silnikiem za to dużo będzie spalać bo jak nie pracujesz to myślisz że rodzicie bęą dawać ci kase na paliwo nie te czasy teraz jest drogie i nawet mi się nie opłaca jeździ do szkoły bo tyle oc za Mieście bym wybulił to za to bym miał 2 miesięczne na 2 miechy albo i więcej a mój bilet stoi 48zł

Przy zakupie pierwsze spr się stan techniczny jaki ma silnik a na końcu jak się prowadzi chyba że jesteś bogaty

I nie uczyłeś się jeździć to chyba zdawałeś prawko test pisemny zdałeś a jazde oblałeś to i tak na prawko nie zdałeś chyba że zdawałeś u palanta za granicą wjebałęś mu pape pod stół i juz zdałeś ale w to mi się wieżyć nie chce napisz gdzie zdawałeś prawko bo śmiać mi się chce

Jak cię stac na paliwo to kup sobie bmw za 5 tys są takie niestety używane są różne samochody np dużo osób pierwsze ma Volkswagen Golf

634534203295449218.png
Opublikowano

Widać że nigdy nie jeździłeś samochodem.

Różnica jest i to nie mała np jeździsz samochodem od jakiegoś czasu przyzwyczaiłeś się do niego i nagle przesiadasz się na jakiegoś o wiele większej mocy i wtedy trudno jest ogarnąć gaz, co chwila ruszasz na pisku itd.

Jak się nie umie jeździć, to tak jest. Autor rzekomo wcześniej nie jeździł żadnym samochodem, to mu żadnej różnicy to nie zrobi.

Smutek to skutek chęci w kontekście skutku

raczej niefrasobliwej wzglądu o treści zgryźliwej

ma postać walca co jeździ nam po palcach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...