Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 6300 z jakims CC

mateusz6-9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nautilius

Cała masa CC

Pasyw stunuje, reszta skilli to slow/podrzucenie i def. Świetny jungler, przydatny w tf aby wyłączyć np. ad carry lub kogoś innego.

Riven

Odepchnięcie, stun, wytrzymała i ma baardzo duży dmg

Opublikowano

Nautilius

Cała masa CC

Pasyw stunuje, reszta skilli to slow/podrzucenie i def. Świetny jungler, przydatny w tf aby wyłączyć np. ad carry lub kogoś innego.

Riven

Odepchnięcie, stun, wytrzymała i ma baardzo duży dmg

Od kiedy passyw nauta stunuje bo nie pamietam xD ? chyba unieruchamia xD to dwie inne rzeczy. Riven wytrzymała ? Opiera sie na AD, hp pozniej sie buduje. Chcesz duzo CC kup leona dobry support stun, unieruchomienie ulti stun+slow.

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

Ogolnie polecam Gragasa,Galio,Amumu,Orriane,Malze,Leona,Malphite(O boze :D),AOE ULT :)

Opublikowano

nie ma cc ale ma za to przyciagniecie obszarowe co daje możliwośc kontrowania takich ulti jak np kat czy malzy.

Ja polecam Ci Rengara ma swojego stowna ogolnie dobra postać. Jeszcze polecam Jacye.

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

@UP właśnie to przyciągnięcie spowalnia :x

@Topic Polecam Dianę, za CC z przyciągnięciem, Tarczę, która mi bardzo często ratuje dupę a przy okazji pozwala dobic goscia jak nie masz innych skilli ;d

Jest W chu... mobilna. Polecam :]

A i jeszcze Gragasa, za jego wytrzymałość, i Dmg z ulta :P Odpycha, ma dasha, chyba spowalnia z tego co wiem, ma coś jak GP, tyle że dodaje manę.

I ma super skórki :P

Kapi757_eune_92_3_nozg.png

Opublikowano

@up Gragas? :P

Ma jakiś escape system , AoE ulti, sustain , regen many oraz dobry damage :)

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Myślę, że kassadin będzie odpowiedni, ale jest często banowany na rankedach. Ale tak na normale to czemu nie.

Ma flasha co kilka sec, niezłe combo, potężny dmg, łatwe ganki, dość trudno się farmi w early.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...