Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Minecraft

patik106

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej przez allegro, trafią się dobre ceny lub minecraft net 100% pewności lecz drożej

Opublikowano

Kupuj na minecraft.net, na allegro masz 30% szans, że gift code zadziała, a na minecraft.net 100% szans.

Pozdro dla wszystkich co kupują na allegro -,-

Opublikowano

Kupuj na minecraft.net, na allegro masz 30% szans, że gift code zadziała, a na minecraft.net 100% szans.

Dzięki :D

Ja kupiłem już 2 klucz na allegro jakieś 2 miechy temu za 24zł i działa bez problemu. Poza tym najpierw poczytaj sobie o wyrazach z "u" i 'ó", dopiero potem baw się w zakupy przez internet.

Jak chcesz kupić na Minecraft.net to kupuj, stracisz 50zł ;).

http://allegro.pl/minecraft-konto-premium-gift-code-automat-24-7-i2687451870.html

http://allegro.pl/minecraft-premium-automat-24-7-tanio-i2669532194.html

I masz tutaj kody ;). Jedynie nick masz już wybrany :D. Ten drugi jest już bardziej podejrzany...

Opublikowano

Jeżeli boisz się przez allegro to jedynie minecraft.net, ale polecam Ci również kontagier.pl ja kupiłem stamtąd ponad rok temu i wszystko mi śmiga ładnie do dzisiaj :)

POSTY - 50 100 200 300 400 500

Opublikowano

Skąd masz te statystyki? :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak dla mnie to tylko przez minecraft.net , jednak ostatnio kumpel kupował na allegro i działa mu już ok. miesiąca , jeśli kupujesz na allegro to sugeruj się ceną - nie może być za niska .

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

Ja swoje konto zakupiłem na allegro. Jak były jeszcze tanie kody. Wtedy cena stała za 39,99zł. Kupiłem i od tamtej pory nie żałuję. W sensie nie kupiłem już konta tylko code. Czyli sam robiłem swój nick. Zależy, jak nie masz zaufania do allegro, zawsze najbezpieczniej z głównej firmy brać :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...