Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Combat arms windows 7

vexmenik1992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam sory ze tak tutaj wpadam i pisze ale nie wiem gdzie napisac a mam problem z gra Combat Arms mam windows 7 laptop ze sklepu a podczas gdy juz sciaglem gre dwa razy raz przez launchera raz przez gamershella dalej nic przy instalacji wyskakuje "An error occurred druring installation.Please try again" co zorbić;/ ???

Opublikowano

Przeczyść komputer CCleanerem, usuń zbędne pliki z kompa, użyj Gboosta

Opublikowano

Przeczyść komputer CCleanerem, usuń zbędne pliki z kompa, użyj Gboosta

Przy instalacji GBOOST? CCLEANER? ZBEDNE PLIKI Z KOMPA? CO TY PIERDOLISZ, CZLOWIEKU.

On nie ma zadnych lagow by to robic, ewidentnie problem jest z czyms innym, w kazdym to pisz temacie i w kazdym nie pomoze, wyjdz z tego dzialu prosze bo krew mnie zalewa

Opublikowano

napiszcie cos rozsądnego zamiast sie kłócic zawsze mialem win Xp wszystko smiagalo ale nowy laptop nowy windows nowe gry prawda a cc to uzywam juz od lat to jest ewidentny problem cos ze windows 7 tylko nie wiem jak go rozwiazać

Opublikowano

Dodam ze wyskakuje [Error CODE = -40 ]

Installation failed.(11313,2) prosze o pomoc probowalem uzywac uruchom jako administraotr zgodnosc service pack 3 nie wiem co robic dalej narazie nic nie pomoglo;;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...