Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] dezercja

SzukamMame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka :)

wiem dziwne i moze głupie pytanie ale :

dostalem dezercje i czy ona zostanie (1poziom) ?

czy nawet np za 1 rok wyjde i dostane 2 dezercje czy po takim dlugim czasie poziom dezercji bezio 0 ?

Sadzić, Palić, Zalegalizować !!

Opublikowano

W jakim sensie dezercje, wyszedles podczas wybierania postaci czy dostales bana za wyjscie z gry?

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

weszlem do gry kazdy sie zaladowal i bylismy w bazie ale ja niestety musialem odejsc od kompa(wiem moja wina)

i na sam koniec jak nam inhibitory rozwalali ja dopiero moglem zagrac xD wiec z tym 1 lvl pomagalem ale przegralismy i wylaczylem kompa na nastepny dzien loguje sie na konto a tu dezercja 1 poziom ;/ napewno mnie zreportowali ze afk ;p i tera sie pytam czy te dezercje kiedys znikna ? czy za np 1 rok wyjde znowu czy cos i bedzie 2 poziom czy przez jakis czas to sie zresetuje ???

teraz rozumiesz ? :)

sorki ze tak napisalem ale ja tlumaczyc nie umiem

Sadzić, Palić, Zalegalizować !!

Pasjonat
Opublikowano

Za wychodzenie teraz dostaje się "punkty karne" jak nazbierasz ileśtam to dostajesz bana, z każdą rozegraną normalnie grą one ci spadają.

Bez obaw po roku grania na 100% bedziesz mógł wyjść.

.

Opublikowano

dezercja chyba nie znika, ale nie masz się czym przejmować 1 dezercja to nic takiego, byle abyś w przyszłości nie opuszczał :)

Wydaje mi się że na początku to chyba 3 wyjścia i ban na jeden dzień, potem kara rośnie ...

Opublikowano

dezercja sie zmniejsza, dziennie nawet miałem tak, że 2 razy wyszedlem (tez przymusowo) i nie bylo nawet ostrzezenia, wiec sie nie martw, juz za tydzien bedzie dezercja na poziomie 0 ( i guess)

Opublikowano

tak, limit to chyba 5x afk albo leavow na tydzien. Ja kiedys raz zleavowalem i od razu dezercja 1. Ostatnio wychodze po 1-2x w tygodniu (normale) i nie dostalen ani ostrzezenia, ani bana

Opublikowano

dezercja sie zmniejsza, dziennie nawet miałem tak, że 2 razy wyszedlem (tez przymusowo) i nie bylo nawet ostrzezenia, wiec sie nie martw, juz za tydzien bedzie dezercja na poziomie 0 ( i guess)

tak, limit to chyba 5x afk albo leavow na tydzien. Ja kiedys raz zleavowalem i od razu dezercja 1. Ostatnio wychodze po 1-2x w tygodniu (normale) i nie dostalen ani ostrzezenia, ani bana

Nie każde wyjście kończy się banem. Jeśli Cię nie zreportują albo trybunał uzna za niewinnego (są takie akcje...) to bana nie będzie.

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...