Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputery jako osobny dział

Sawickas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć !

Jako że poddział "Komputery" ma już 182 strony ( !! ), to chciałbym dać propozycję, aby został on osobnym działem.

Dodatkowo zrobić rekrutację na Moderatora, ponieważ jest wiele osób znających się na tym :)

Nie raz jest lekki syf i nie porządek.

Pozdrawiam

Opublikowano

No kurde, ale chyba głównie na mpc siedzisz na kompie, nie ? :D

A jak Ci się zepsuje nie musisz od razu biec do "specjalisty", tylko możesz zapytać się na mpc ;)

A do tego, jesteś modem Combat Arms i z komputera chyba korzystasz xD

Opublikowano

@up

Głównie do korzystania z komputera wykorzystujesz prąd.. WIęc może dział "elektronika"?

Na nie, skoro dział istnieje to nie ma sensu jego przenoszenia na główną. Po coś są poddziały w pogaduszkach, nie ma for typu muzyka/sport na głównej i niech tak zostanie - wszystko w jednym miejscu.

Opublikowano

Parę razy już było o tym wałkowane, to forum o cheatch, a nie od kompach. Nie

A Np.Taki FanArt ma coś wspólnego z cheatami ?

Moim zdaniem MPC staje się forum ogólnym no i bardzo dobrze ile można pisać/ dyskutować jedynie o Cheatach

Co do pomysłu jestem na Tak

Opublikowano

jak już mówiłem, zróbmy dział dla każdej dziecziny, no kurwa Ba! nawet dla każdego podzespołu, potem ten dział na poddziały na firmy które robią dany podzespół.

A gry podzielimy na Studia które je robią, potem na developperów Wiecie jak będzie zajebiście ? Bo tak jak teraz są gatunkami podzielone to chujowo :<

jestem na tak, chce więcej śmieci na forum.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Dobrze jest jak jest. wszystko ogarnięte i estetyczne. Użytkownicy nawet się przyzwyczaili, że ten dział należy do pogaduszek.

Nie. Głupi pomysł.

1393461645-U349224.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...