Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Ban za pt z expbotem ?

Faffi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewne pytanie, a mianowicie czy ja mogę dostać bana za to że expie w pt z postacią która ma expbota ? :D

Opublikowano

Jeśli nie jest on używany na twoim kompie to raczej nie ale jeśli z twojego kompa to ban murowany. Ja dostałem z FishBota po 3ech dniach . Raczej nie powinieneś ale uważaj. Mi chyba kumpel tego bana dał xD Nie mam pewności.

Opublikowano

Bana możesz dostać za używanie botów, a nie za to, że ktoś w pt z Tobą go używa - to on dostaje bana.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

no ale jesli tego bota ma odpalonego na swoim kompie i te 2 postacie sa zrobione na 1 emailu to bana dostajesz na wszystkie postacie ktore sa zarejestrowane na tym emailu wiec zrob postac na osobnym emailu i nic ci nie grozi

pazdzioch.png
Opublikowano

Tak jak Up powiedzial. Sam osobiscie robie teraz tak ze jade na 2 botach na m2bobie na ezo. kazdy bot jest na innym meilu. w ostatnie 2 tygodnie zbanowali mi 6 charow za to. ale jakie bylo moje zdziwienie jak zbanowali mojego buffa ktory tez byl na innym meilu, wydaje mi sie ze bana dostalem za to ze riby dropniete przez boty przezucalem na buffa i potem z buffa na sklep. i teraz mam bana na sklepie i buffie na 2 tygodnie za powiazanie kont czy jakos tak.

Opublikowano

Oni nie banują po emailach czy coś. Jeżeli złapią daną osobę na bocie to banują po IP. I wtedy wszystkie konta macie pobanowane.

@Down napisałem dokładnie to samo : ) Twój post nic nie wniósł :P

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Nexus , to moze sie zdziwisz jak masz np. 4 konta to jak bocisz na 1 koncie i cie przylapia , biora twoje ip i banuja reszte kont , tak jak ja mialem .

Jak by zbanowali kogoś na IP to by zbanowali 1/4 polski przykładowo, a tak na boku to banują patrząc po nick / haśle / mail

Co do tematu nie dostaniesz bana

Opublikowano

Wiesz o tym , że istnieje coś takiego jak Adres MAC Karty sieciowej? Jest to adres przypisany do każdej karty sieciowej osoby dla każdego komputera. Jeżeli po banie powiązanych e-maili złapią Cię ponownie masz ban na IP.

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

To Ciekawe na co banują ?? Ta ja grałem na 3 metkach na raz i dostałem bana tylko na Fb więc ;)

Bo handlowałeś zapewne z tymi postaciami, a jak już pisałem wile razy że nawet idiota nie oddałby komuś małzy czy perełek

sygngen-bg10-80.72.41.84:27062-LaMeR-Pan

Opublikowano

Właśnie nie handlowałem !!! Chciałem przełożyć perełki i dostałem bana zanim otworzyłem handel !!! Więc jak to wytłumaczysz ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...