Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy SuperPershinga biorą na kompanie?

railroad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Mam go i chce się dowiedzieć czy można nim grać w kompaniach czy w normalnych bitwach.

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

hmm chyba raz widziałem że w jakiejś kompani był... ale na 30-40 kompani widziałem raz więc raczej nie

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

@Up2

Nie każde biorą bo nie każde są dobre dajmy na przykład takiego Churchila czy T14 i inne gówna 5 tieru ich na kompanie nie wezmą

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

w wielkiej większości nie biorą trierów nie parzystych bo nie ma na nie kompani :) a w dużej mierze czasami tier różnicy to dużo, na kampanie z premek lubią czasami brać t34, type, lew :) ale dobrze ograny klan nie bierze czołgów premium bo na normalnych 8 które są lepsze od premium się tak samo wychodzi

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

No, premium tanki po to są...

Nie wprowadzanie ludzi w błąd, T34 jest bardzo często widywany jako czołg defensywny, typ jako med, reszta na poważnych kampaniach raczej się nie pokazuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...