Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy opłaca sie robić forum Minecraft na MyBB?

Burned123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up, ...

Opłaca się - nawet jak nie masz kasy, to i tak to co płatne nie zawsze jest najlepsze.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

MyBB - najlepszy skrypt forum na jakim kiedykolwiek mogłem pracować :) Duża lista pluginów, darmowy przede wszystkim, wiele skinów z minecraftem.

http://mods.mybb.com/themes

Poszukaj.

Jak najbardziej polecam Ci MyBB. Jeśli miałbyś jakieś pytania odnośnie tego skryptu to pisz bo chętnie pomogę z nim.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@up, ...

Opłaca się - nawet jak nie masz kasy, to i tak to co płatne nie zawsze jest najlepsze.

Po co kolejne forum na domenie .tk i hostingu cba.pl ?

Opublikowano

Pewnie że się opłaca. Hosting lepiej płatny na xaa ale MyBB fajny :)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o xaa.pl to ja dziękuje, bo to co oni oferują przy tej najlepszej ofercie, to ja mam taniej i lepiej na innym.

No to raczej dowiedziałem sie tego co chciałem i temat można zamknąć.

Opublikowano

Jeśli o hosting to proserwer.pl (xaa.pl) i mogę Ci również polecić WBB Lite silnik forum.

http://www.mpcforum.pl/topic/636614-mega-tut-instalacja-wbb-oraz-wgrywanie-pluginow-i-stylow/

Opublikowano

Na huj?nawet się nie wybijesz jest tak duża konkurencja że szok.. , a co do MyBB to też lubie ten silnik bardzo ułatwia prace , lecz większość userów lubią przemka..

/zakaz handlu

Opublikowano

Ja się kieruje tym, że wiele użytkowników chce również zabłysnąć na takich forach pisząc poradniki, ale że dość dużo userów jest na nich i te poradniki są juz napisane to nie maja szans.

Opublikowano

Ja się kieruje tym, że wiele użytkowników chce również zabłysnąć na takich forach pisząc poradniki, ale że dość dużo userów jest na nich i te poradniki są juz napisane to nie maja szans.

Czyli liczysz na plagiaty.. Ale dobra, nie o tym temat więc nie offtopujmy. Jakbyś miał pytanie odnośnie MyBB pisz mi na pw ;) Wyjaśniony temat?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...