Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki Xbox

Wiśniowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za 1000 to spokojnie kupisz nowego Xbox 360 Slim 250GB tylko ze bez Kinecta ;)

Jesli nie musisz miec narazie kinecta i mozesz kupic np za miesiac to tylko i wylacznie nowy slim 250 gb .

Na nic szczegolnego nie musisz zwracac uwagi jesli kupujesz nowy,a Ty masz taki budzet :D

ruch_13.jpg
Opublikowano

http://allegro.pl/ko...2667411420.html

Trzymaj ;)

Promocja jest tylko bez Kinecta LT 3.0 gites z Kinectem by ci wyszło oko 1000zł więc wiesz..Polecam ci tego co ci dałem w linku.

P.s:Znam się bardzo dobrze na tym w konsolach bawię się od 7Lat ;)..Na xbox360 3Latka ^^

Opublikowano

http://allegro.pl/ko...2667411420.html

Trzymaj ;)

Promocja jest tylko bez Kinecta LT 3.0 gites z Kinectem by ci wyszło oko 1000zł więc wiesz..Polecam ci tego co ci dałem w linku.

P.s:Znam się bardzo dobrze na tym w konsolach bawię się od 7Lat ;)..Na xbox360 3Latka ^^

Jak widze takich ludzi co sie przechwalaja tym czego oni nie umieja itp to szlak trafia.Tak sie znasz na Xklockach a w poprzednim temacie sie pytales co sie stalo z grami bo cos nacisnales ^^Co do Twojego LINKU to karzesz ziomkowi kupic konsole za 549zl,ktora ma 14 dni gwarancji,smiech na sali.

Zeby nie bylo spamu,jeszcze raz.Z Twoim budzetem tylko nowa slimka ;)

ruch_13.jpg
Opublikowano

Slim ma poprawiony uklad chlodzenia = nie wystepuja RROD'y (czyli nie przegrzewa sie)

Jest cichsza,ma wifi,fajnie wyglada ^^

ruch_13.jpg
Opublikowano

Za 1000zł mógłbyś spokojnie x-sa 360 slim 250gb , może nawet i z kinectem. Ja takiego z kinectem kupiłem za 1200zł , a to było rok temu , nwm ale może ceny spadły? A moze nie...

wuo1.jpg

Opublikowano

Jak widze takich ludzi co sie przechwalaja tym czego oni nie umieja itp to szlak trafia.Tak sie znasz na Xklockach a w poprzednim temacie sie pytales co sie stalo z grami bo cos nacisnales ^^Co do Twojego LINKU to karzesz ziomkowi kupic konsole za 549zl,ktora ma 14 dni gwarancji,smiech na sali.

Zeby nie bylo spamu,jeszcze raz.Z Twoim budzetem tylko nowa slimka ;)

Kolego tego nikt nie mógł wiedzieć bo to chodzi na Amerykańskich konsolach a nie na PAL LT.

Top@

Znalazłem ci lepszego L.T+3.0 ma wgrane Wifi itd ma wszystko najnowsze gry na nim chodzą.

http://allegro.pl/xbox-360-slim-250-gb-rgh-lt-3-0-wifi-dhl-0-zl-i2673485515.html

Opublikowano

@ UP Czy autor napisal "chce kupic konsole z lt 3.0 " ? Ty mu na "chama wciskasz przerobiona konsole. Po drugie ta konsola ma RGH -.-

ruch_13.jpg
Opublikowano

@ UP Czy autor napisal "chce kupic konsole z lt 3.0 " ? Ty mu na "chama wciskasz przerobiona konsole. Po drugie ta konsola ma RGH -.-

Koleś widzę ,ze dużo wiesz tak nie napisał ,ze chce L.T+3.0 ale mu taką znalazłem więc z czym masz problem?!

Pss@@

Po za tym naucz się czytać GRATIS: RGH/JTAG & LT+3.0

Daje Gratis a nie jest !!

Opublikowano

Ty udajesz takiego czy co? To,ze napisal GRATIS znaczy,ze RGH juz jest w konsoli,ale niechce zeby ktos sie przyczepil o to rozumiesz? I kto tu sie musi nauczyc czytac?Cytat z aukcji "Wgrane freestyledash+XEX menu " czyli mam rozumiec,ze na konsoli bez RGH juz ma zainstalowane homebrew? ^^

Pozdrawiam.

Co do autora to chyba juz wiesz co wybrac? Lepiej zamknac ten temat bo spam sie robi.

ruch_13.jpg
Opublikowano

Kup tego z saturna, widać że się opłaca...

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...