Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]T34 i .......

keisyr11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do wydania 21k golda ..... I wiem ze jako 1 czolg kupie T34 lecz tu sie zastanawiam czy kupic super pershinga czy wydac to na premke jakie sa wasze sugestie ??

Opublikowano

Bierz premkę.T34 zarabia najwięcej więc nie widzę sensu w posiadaniu dwóch money makerów.

Dzięki premce szybciej zdobędziesz lepsze czołgi ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Jak dla mnie bardziej się opłaca premium, bo używając free expa mamy jakby "załogę do tyłu", bo grając danym czołgiem od zera normalnie załoga zdobywa expa, a przeskakując dany czołg z użyciem owego free expa nic do załogi nam nie dodaje. (takie jest moje zdanie jeśli chcesz na IX tierze mieć załogę na 200%+ ;) )

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu wybrał właśnie T34 i kupiłbym premke szybciej byś zarabiał expa i kasę i potem byś mógł ulepszyć czołg.

Opublikowano

Panther M10 to VII tier.

PzIV Schmalturm to VI tier

Dojdzie jeszcze radziecki TD SU-122-44

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

A co do SP. Na czysto w moim wypadku wychodzi nie gorzej niż t34. Pestki są 4 razy tańsze i z tego co pamiętam SP ma lepszy licznik niż t34, a w dodatku nie jest tak papierowy. (wieża t34 jest mocna ale SP poza weak spotem w postaci siłownika ma przód prawie jak maus :P. Niższe tiery w przednią górną płytę go nie przebiją, zdarzały się rykoszety od IX (i to nawet często, lol)

Opublikowano

SP wystarczy strzelac w dzialko, ktore jest praktycznie zawsze widoczne. Co do zarobkow w porownaniu do T34 to watpie zeby byly takie same.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...