Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Survival] Survival by Adokszek

adoksz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIE ZASTOSOWAŁEM GENERATORA GDYŻ TEN NIE DZIAŁA. (błąd 404)

Adres ip: 79.133.211.77:25676

pvp: tak

moby: tak

nether: tak

wl: nie

Domy lub cokolwiek można budować niedaleko spawnu, drogi i zamku. Aby dojść do zamku, po wyjściu ze spawnu idz caly czas drogą.

Na serwerze mogą wystąpić błędy, serwer jest nowy i cały czas go tworzymy.

^^

Opublikowano

Serwer porazka, wchodze do gry i tak: Pluginy nieogarniete, admin daje op kolegą, dzialki byle jakie, reklame mogles na innym generatorze zrobic. Ocena -1/10

Opublikowano

@up od razu na wstępie chciałeś Moderatora lub Technika. Nie dałem Ci go gdyż jeszcze Cię nie znam i nie daje rangi każdemu kto wejdzie na serwer. Serwer powstał nie dawno, i nie zdążyliśmy jeszcze wszystkiego skonfigurować. Nie wiem co Ty masz do działek. Działek jest kilka - owszem, ale to dla tego, że nikt tych działek nie chce. Ten "kolega" owszem jest moim kolegą lecz wspólnie tworzymy serwer i wiele serwerów prowadziliśmy razem.

P.S. Ogarnij język polski bo to aż przeraża ;/

^^

Opublikowano

@up to jest mój ostatni post na ten temat, gdyż nie chcę otrzymać warna. Range mu dam spokojnie, jednak to nie jest sprawa graczy. Podchodziłeś do niego i mu przeszkadzałeś w budowie to odruchowo Cię uderzył abyś się odsunął.

^^

Opublikowano

On mnie nieraz uderzył nawet jak cb jak byles na gm zaczelem bic to mnie uderzyl tez nieraz a i Pozdro :D

A i na spawnie PVP on pozdro ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...