Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Czy można za to dostac bana ?

kamil9848

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mój przyjaciel nie ma drygu do nauki jak ja (ja mam 3-5 a on 1-3 właśnie przez oceny nie może grac na kompie) i brakuje mu 10tys do IS-3 i czy gdyb grał ze swojego IP na jego koncie mógłby dostać bana ?

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Mogą grać za to bana nie ma :) Jestem tego pewny na 100% gdyż paru ludzi z mojego klanu gra na kontach swoich (jak kogoś nie ma, a jest jakaś promocja i trzeba nabić expa to ktoś inny gra na kogoś koncie) i bana nie dostali, a od pół roku już tak robią ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@UP: przecież nawet w wskazówkach gry jest napisane, że "Dzielenie konta z inną osobą może skutkować otrzymaniem bana" (jakoś tak to leciało)

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Pisze coś że dzielenie konta z inną osbą jest zabronione ale nie pisze jak kara będzie .

http://forum.worldof...nie-dla-devsow/

Nie nie dostanie się bana devs odpisał i wszystko wyjaśnił .

Sory za dubla

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

ja gram w dwóch miejscach i problemu nie ma czasami się u kogoś zaloguje i też nie ma problemu

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

Bana nie dostaniesz ponieważ moi znajomi grali na 2 kontach na 1IP.

Opublikowano

Można grac tylko trzeba się liczyc z tym że jak kiedyś nie będziesz się mógł zalogować z powodu zmienionego hasła oni nie pomogą .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

A jak jestem u kuzyna i gram na swoim koncie u niego a on potem jest u mnie i gra na swoim koncie to tez mozemy dostac bana? :D

"Granie z wielu komputerów, bądź jak ktoś dużo podróżuje, z wielu lokacji, nie grozi banem

Pozdrawiam

rishyu -Polish Community Manager"

mysle ze temat jest do zamkniecia bo zaraz pojawi sie masa postow z przykladami...ja u kuzyna, kumpel u mnie, mama u babci itd.

Nie ma za to bana, jak na tym forum http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/95194-granie-na-roznych-komputerach-pytanie-dla-devsow/ opisano, ban bedzie jesli 2 kolesi sie upomni o konto ze to ich albo jak ktos ci podpierniczy pasy/zmieni je

Opublikowano

Duzo ludzi dzieli konta ze znajomymi i jakos nic im sie nie dzieje.

Nie bądź taki pewien kiedyś mój dobry kolega tak właśnie zrobił akurat na niego trafili i Bye. :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...