Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pytanie dot.bana.

Kav

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Witam,

Boje się o moje konto w CA niechce dostać na nim bana. Na komputerze mam tylko Minecrafta, Combata,przeglądarke, Deamon Toolsa, GG, skype itp takie zwykłe rzeczy. NIE MAM ŻADNYCH HACKÓW ANI MODÓW, w grze nie wyzywam nie glitchuje, nie używam tapmoda ( ten z odcinaniem internetu) na stronie żadnych raportów na mnie niema..Czy jest szansa że dostane bana ? Nieładuje NX-ów i boje się że Nexon mnie zbanuje..Jak myślicie jest szansa na bana ?

beztytuuhca.png

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

Pierwszy gorszy raport i już mogą Cię zbanować za niby nic. Mnie zbanowali bo niby ze staniem ze snajperką całą gre miałem chamsy 3/10 staty... Jak nie masz wielkiej rangi za kupowanie nx to zawsze jest szansa na bana.

Pomocnik
Opublikowano

No bo kiedyś miałem konto eq za NXy (giftali mi ) i dostalem bana za poverleveling/hacking a wtedy nawet niewiedzialem czy do tej gry sa hacki.. mialem duzy % headshotow ale niegralem na zadnych hacka to moze przez to, dlatego teraz chce uwazac.. dzieki wszystkim ^^

beztytuuhca.png

╮(︿)╭

Opublikowano

<facepalm>

Jeśli nic nie robisz złego to za co masz dostać bana...?

Nie wiem, zapytaj Nexona. To on jest specjalistą od dawania banów za nic.

Co do tematu, to jeśli nie kupujesz NXów to zawsze możesz dostać bana. Ktoś wyśle na ciebie raport za to że byłeś za dobry, wkurzałeś go minami, campieniem itp. Jeśli miałeś naprawde niezłe staty to jak kilka osób raporta wyślę to napewno ban będzie.

Opublikowano

Oni nie banują ludzi od tak...

Mnie zbanowali bo niby ze staniem ze snajperką całą gre miałem chamsy 3/10 staty... Jak nie masz wielkiej rangi za kupowanie nx to zawsze jest szansa na bana.

Po pierwsze ziomek chammsy były niewykrywalne więc nie możliwe ,że cie zbanowali za chammsy... Po drugie banują tylko jeżeli wykryją nie dozwolone oprogramowanie typu cheat engine, auto clicker itp.... każde hacki są wykrywalne nawet jeżeli nie włączyłeś żadnej z jego funkcji gdyż "nowe" logi nexona zapisują każdorazowo plik podczepiany pod CShell.dll więc nie płaczcie ,że za nic bana dostaniecie.

98216321103540315785.jpg

Pomocnik
Opublikowano

Nie wiem, zapytaj Nexona. To on jest specjalistą od dawania banów za nic.

Co do tematu, to jeśli nie kupujesz NXów to zawsze możesz dostać bana. Ktoś wyśle na ciebie raport za to że byłeś za dobry, wkurzałeś go minami, campieniem itp. Jeśli miałeś naprawde niezłe staty to jak kilka osób raporta wyślę to napewno ban będzie.

Dzieki będe ostrożny właśnie o to chodzi jestem dobrym graczem i musze ukrywać "skilla" żeby niewyrwać bana..za niby haxy ;/

Miałem konto Kaaav bardzo stare żadnych hacków tam niemiałem miałem nawet osobnego laptopa do gry w CA żeby bana niewrywać..Rozumiesz ze poverleveling/hacking to nie są Game Logi ani Server Logi ? To jest coś w stylu nadnaturalne staty czyli cos niemożliwego, a jak ktoś dobrze gra game logi ani server logi na niego nic nie mają to co z nim zrobia ? pomysla ze ma haxy jakies ze niewysylaja logow itp i go zbanuja za skillaa..

beztytuuhca.png

╮(︿)╭

Opublikowano

Boshe... nie dostaniesz bana za hacki skoro ich nie masz... zrozum ciołku. Raporty są tylko na pokaz i tam udawadnia się tylko harrasment i glitching nic więcej

98216321103540315785.jpg

Opublikowano

Oni nie banują ludzi od tak...

Po pierwsze ziomek chammsy były niewykrywalne więc nie możliwe ,że cie zbanowali za chammsy... Po drugie banują tylko jeżeli wykryją nie dozwolone oprogramowanie typu cheat engine, auto clicker itp.... każde hacki są wykrywalne nawet jeżeli nie włączyłeś żadnej z jego funkcji gdyż "nowe" logi nexona zapisują każdorazowo plik podczepiany pod CShell.dll więc nie płaczcie ,że za nic bana dostaniecie.

Zapomniałem powiedzieć że GM wbił do gry i mnie obserwował -.- Nie miałem żadnego raporta :> Nexon już ma tak że zależy im tylko na kasie i jak nie kupujesz nx to "say papa acc". Trzeba po prostu uważać bo za byle obraze za 9 raportów dostajesz perma, od 7 już są bany, wcześniej tylko chatbany.

@Up zrobisz prefire bo Ci powiedzieli na ts że idzie przeciwnik, on to nagra, wyśle i ban. Możesz jak najbardziej dostać bana za takie coś czyli bez hacków.

@OutWork3r jak nie wierzysz to sprawdź na stronce. Jak mam niby udowodnić że GM mnie obserwował? Wszedł do gry, poobserwował a potem napisał mi info dlaczego dostałem bana.

Pomocnik
Opublikowano

A jest szansa na bana za Game Boostera 3 ?

beztytuuhca.png

╮(︿)╭

Opublikowano

Zapomniałem powiedzieć że GM wbił do gry i mnie obserwował -.- Nie miałem żadnego raporta :> Nexon już ma tak że zależy im tylko na kasie i jak nie kupujesz nx to "say papa acc". Trzeba po prostu uważać bo za byle obraze za 9 raportów dostajesz perma, od 7 już są bany, wcześniej tylko chatbany.

@Up zrobisz prefire bo Ci powiedzieli na ts że idzie przeciwnik, on to nagra, wyśle i ban. Możesz jak najbardziej dostać bana za takie coś czyli bez hacków.

Po pierwsze GM nie wbija do publicznego rooma po to by oglądać jak sobie gra koleś kampiący ze snajpą...

Trzeba po prostu uważać bo za byle obraze za 9 raportów dostajesz perma, od 7 już są bany

Info z dupy i nie prawda idź pierdolić głupoty gdzie indziej

98216321103540315785.jpg

Pomocnik
Opublikowano

Juz tak zrobiłem nawet gdy wchodze w przegladarke i na jakies stronki hackerskie albo coś typu mpcforum.pl ( to nasze ) to usuwam historie zeby sobie niepomyslal czegoś ;p

beztytuuhca.png

╮(︿)╭

Pomocnik
Opublikowano

Dobra, dzięki wszystkim można zamknąć, lapcie lajki ^^

beztytuuhca.png

╮(︿)╭

Opublikowano

I tak samo musisz uważać jak coś piszesz na chacie albo na PW.

Mój kuzaj dostał bana za to ze nie gifnął POLAKOWI M4A1 na perma to tamten gościu zrobił screnny zreportował go i po tygodniu BAN -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...