Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z grami FPP

Aziraal321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam problema z grami FPP typu.... BFP4F/BFH/BlackLight Retribution/ problem jest w tym, że jak gram z 40 min to ścinka i tylko reset można zrobić ani ctrl+shift+delete ani znaczek windowsa.....przeinstalowałem PB, aktualizowałem go coś tam bablałem z dxdiagiem zaaktualizowałem stery oczyściłem kompa antywirem czyściłem ccleanerem i dalej pudło....nie wiem czy oczyścić dysk do stanu zerowego...ma ktoś jakieś pomysły ?

Opublikowano

Hmm, od jak dawna masz te problemy?

Jeśli od niedawna i wcześniej było ok, to spróbuj zrobić przywracanie systemu do miejsca, w którym wszystko było w porządku.

Rozumiem, że problem występuje tylko w grach FPP online, tak?

W miarę możliwości podaj parametry komputera.

Opublikowano

2GB RAM

Karta HD3800 ATI radeon 512 MB

Procek Intel core 2 quad 4 rdzenie 2200 mhz czy tam ghz

W7

Problemy mam od 2 miesięcy więc pozbawia mnie to grania w fajne gry typu których wymieniłem..Ale nie wiem dokładnie więc rozmyślam nad przywróceniem dysku do 0

Opublikowano

Zaaktualizuj DirectX, ściągnij starsze wersje sterowników do karty graficznej, zrób defragmentację dysku.

Laptop czy zwykły PC? Przeczyść go z kurzu od środka, jeśli masz laptopa to możesz użyć spray'u ze sprężonym powietrzem jeśli nie chcesz go rozkręcać.

Opublikowano

Jak nie chce ci się w to bawić, to zrób formata.

Jeśli po nim dalej tak będzie, to może to być trochę głębszy problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...