Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie Auto Kupić ?

Souzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Coraz więcej na forum pojawiają się tematy na temat zakupu samochodu . Ten temat powinien rozwiac wszystkie wątpliwości.

1. Jakie auto wybrać co do każdego TIER'u ??

Normalna gra, bez wydawania pieniędzy.

Tier 1: Nissan Silvia - Cena 20.000 IGC

nfsw139o.th.jpg

Do tej pory jak dotychczas najlepsze auto z klasy pierwszej. Charakteryzuje się szybkim impulsem nitro na starcie i dobrą skrętnością jak na tą klasę.

Tier 2: Lotus Elise - Cena 400.000 IGC

nfsw141.th.jpg

Charakteryzuje się bardzo dobrym prowadzeniem. Wymagane części PRO, aby samochód szybko przyśpieszał jak i jechał.

Tier 3: BMW M3 GTR E46 - Cena 1.200.000 IGC

nfsw143.th.jpg

Charakteryzuje się piorunującym przyśpieszeniem na starcie dzięki impulsowi nitro jak i dobrym prowadzeniem.

Granie z wydawaniem pieniędzy na punkty SPEEDBOOST

Tier 1 : Nissan Silvia - Cena 20.000 IGC

nfsw139o.th.jpg

Do tej pory jak dotychczas najlepsze auto z klasy pierwszej. Charakteryzuje się szybkim impulsem nitro na starcie i dobrą skrętnością jak na tą klasę.

Tier 2: Audi A1 - Cena 3000 / 3300 punktów speedboost. Do wyboru wersja normalna lub z malowaniem i obniżonym zawieszeniem.

nfsw140.th.jpg

Piorunujący start jak i znakomite prowadzenie. Auto to posiada wbudowane części uliczne tuningowane.

Tier 3: Lamborghini Murcielago - Cena 5500 punktów speedboost. Do wyboru 2 wersje. Normalna z częściami ulicznymi tuningowany lub Policyjna wraz z bodykitem i częściami wyścigowo tuningowanymi.

nfsw142.th.jpg

Charakteryzuje się wręcz odrzutowym przyśpieszeniem na starcie dzięki nitro jak i doskonałą skrętnością. Jedyną wadą jest to że podczas pokonywania łuków przy pomocy nitro potrafi tym samochodem zarzucić.

assasinu.png

Opublikowano

Albo mi się zdaje, albo jest to trochę nieaktualne.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Sorry ale te screeny są stare -,-

Teraz są nowe i więcej kosztują ..(Chyba)

Jak nie to niech mnie ktoś oświeci .

P.s:Pisałem ,że skończyłem grę czasami tylko gram wbiłem 50lv i mam już 97Autek <3<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...