Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pliki serwerowe by takiniesmialy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam problem, pobralem pliki serwerowe by takiniesmialy. Postawilem normalnie serwa, z reszta gram troche na nim. chcialem sie nauczyc troche edycji.

1. Pierwszy problem pojawil sie przy probie zmiany znaczka GM. w folderze z gra mam tylko takie foldery (zalcznik)

3. a jak tu edytowac moby ? przez jakie programy odpalac? \

4. jak edytowac drop z mobow?

jakis program jest potrzebny zeby pojawil mi sie folder locale ? bo wiem,ze zwykle to jako folder bylo ;D

za pomoc ++ ;p

Opublikowano

1. Nie ma załącznika...

3. Zależy co chcesz edytować .

4.Wchodzisz do ścieżki w sftp: /usr/home/game/share/locale/germany/ i masz pliki mob_drop_item.txt

Szukasz id mobów i edytujesz drop wpisując id

Metin2 File Archiver

Opublikowano

Edytovalem to locale i mi server przestal dzialac heh ;p bo jak patrze na clienty innych to oni maja v pack normalnie foldery i oprocz tego zvykle pliczki pod spodem.

1. moglby mi ktos edytovac klienta ? i ustaliby drop z bossov i metinov ? i usunal pare rzeczy od handlarzy ? pomoze ktos ?

2. znajomi nie moga sie zalogovac ;/ standardovy problem ;/ odblokovane porty (przez port map tak ?), vylaczony anty virus, ip mam z koncovka zvykla z hamaczi, probovalismy ze znajomymi,ze ja mam ze 100 albo ,ze oni maja 100 i zaen sposob nie dziala navet na strone v przegladarce jak vpisuja ip im nie vchodzi, przez hamaczi sa polaczeni, mam opalone mostkovy i przez hamaczi i nic, nie viem ocb z tym pongiem ale maja clienta takiego jak ja bo im go dostarczylem i mi na nim chodzi a im nie viem czemu, jakies pomysly ?

3 moze ktos by vbil na skype np jutro vieczorem i mi pomogl,zeby ludzie mogli grac?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...