Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] M2BOB 1.6 na Kamer Modzie

ushera7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najpierw aktualizujesz metina, a następnie z głownego folderu gry kopiujesz plik metin2client.bin na pulpit. Wgrywasz najnowszego kamermoda do folderu z grą i wcześniej skopiowany ma pulpit plik metin2client.bin przenosisz z powrotem do folderu gry zastępując istniejący.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc

Opublikowano

Okej sprawdzę.

Edit: Niestety kolego nie bardzo mi to pomogło. Problem jest nie tyle z samym metin2client.bin tylko z plikiem "newkamerfunc.mix" Zarzucam Ci screena z problemu może wiesz jak temu

zaradzić. metin2errorm2bob.jpg

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Usunąłem plik newkamerfunc.mix myśle ,że nie zadziała ale jednak opcje KamerModa dalej są tylko gdy to zrobiłem występuje taki problem: metin2error2m2bob.jpg

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

To oznacza, że musisz zaaktualizować metina i że nie możesz mieć innych modów jeżeli nie wiesz co dalej zrobić zgłoś się na forum m2boba. Masz tłumaczenie. ale moim zdaniem nie będzie działać to i to x_X

Opublikowano

ushera7, miałem te same błędy tylko przy pierwszym uruchomieniu potem znikły. spróbuj aż do skutku

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

Rozumiem Kamer. W takim układzie inny problem. Jakikkolwiek pickup nie musi być pickup range by erpel jakikolwiek który działa z M2BOB ten z bota mnie wkurza :/

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

A jeśli chodzi o premium jak jest update to nie przechodzi premium na następną wersję? Poza tym jak nie da się KamerModa z tym. To ktoś wie jak odpalić tego M2BOB z Pick Upem?

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Rozumiem. To pozostaje kwestia Pick Upa cały czas kombinuje ale nie mam pojęcia jak to zrobić z kamera się nie da a jakoś innych nie mogę znaleźć ;c

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Czyli nawet jakiś lipny PickUp nie przejdzie? Nie macie zadnych pomysłów? Albo , żeby chociaż M2BOB odpalić na KamerModzie?

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...