Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Parę pytań odnosnie YouTube

Loocker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko :]

Zacznę od tego że mam parę pytań odnoscie YT.

1. Jak ustawić sobie avatar?

Moje konto jest powiązane z całym google (google+,adsense itp.), gdy klikam na ustawienia i edytuj informacje to przenosi mnie własnie na google +, tam sobie ustawiam avatara lecz niestety nie mam go na YT.

2. Jak dodać takie tło?

Niektórzy YouTuberzy mają takie cos:

9CVDo.png

że jak się w to kliknie to przenosi Nas na fb itp.

skpUo.png

Opublikowano

dobrze, avatar już ustawiony.

Jak zdobyć partnera? Znaczy wiem, że trzeba mieć dużo widzów etc, a są jakies inne możliwosci?

skpUo.png

Opublikowano

Zdobądź w szybkim czasie dużo widzów, nagrywaj mc. Miesiąc i nasz partnera. I tak jak kolega Cristiano, nie zgłaszaj się do yt tylko innych programów.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

a jak mam wyszukać tych innych ludzi, którzy oferuję te parnerstwa?

Aha i nie będę nagrywał MC, nie robię tego do zdobycia parnera na widzach, którzy mają po 12 lat. Bd nagrywał różne gry, MC może i się znajdzie ale wątpię aha i na pewno w szybkim czasie nie zdobędę dużo widzów, zaczynam nagrywać od 5 dni i mam 100 widzów ;D

skpUo.png

Opublikowano

Prędzej firmy oferują partnera, a nie pojedyncze ludziki. Jednym z chyba najlepszych partnerów poza YouTubowych jest 'AGORA' (Tivolt, Gimper etc. mają w niej) oraz Machinima (nie wiem jak to tam wygląda). Nie bierz jakiegoś gówna od 'Pomarańczki' czy tam czegoś. Jeżeli nie znajdziesz dobrej firmy, to bierz YouTubowskie.

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...