Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Win 7

HWSDestroy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam pytanie czy Windows 7 zakłóca jakoś współpracowanie z CA ?

Ponieważ planuję zmienić na win 7 bo na XP jadę już powiem że od pierwszego kompa czyli z dobre 5 lat i nudzi mi się już ten XP

a większość kumpli ma win 7 i chciałbym go mieć :D

Pomocnik
Opublikowano

JA Mam Win 7 Ultimate i mi działa..

beztytuuhca.png

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Pomocnik
Opublikowano

Z neta najpierw i na płytke wgrałem i działało teraz mam oryginałke.

beztytuuhca.png

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

Ja nie grałem na xp w ca lecz tutaj na win 7 bardzo ładnie działa więc śmiało zmieniaj. Rzadziej crashuje, nie ma większych lagów i jest troszkę lepsza grafika.

Opublikowano

Bo mi mój kuzyn który się "zna" mi mówił ze jak ma się Win 7 to częściej crashuje ale nie byłem pewien więc zrobiłem temat :D

Opublikowano

Piecu ja tak robiłem i mniej tych crashów ale pojawiały się one w najmniej spodziewanych momentach ;/

No to teraz tylko znaleść kogoś kto ma płytkę ;/

Opublikowano

Piecu ja tak robiłem i mniej tych crashów ale pojawiały się one w najmniej spodziewanych momentach ;/

No to teraz tylko znaleść kogoś kto ma płytkę ;/

To nie ma nic związanego czy Win jest oryginalny czy też nie.

Opublikowano

Nie wiem skąd teraz skąbinować ;/

Nie mogę kupić nówki bo mam teraz wydatki na remont i ocieplanie chaty, pytałem się kumpli czy mają powiedzieli ze nie ale się popytają obok mieszka informatyk co mi zawsze robić coś z kompem jak coś się rozwali mówiłem mu że potrzebuję powiedział ze spróbuje załatwić ale do dzisiaj nie dostałem żadnej info ;/

A pobierać nie chcę bo mam radiówkę i często mi się rozłącza ;/

Opublikowano

Nie wiem skąd teraz skąbinować ;/

Nie mogę kupić nówki bo mam teraz wydatki na remont i ocieplanie chaty, pytałem się kumpli czy mają powiedzieli ze nie ale się popytają obok mieszka informatyk co mi zawsze robić coś z kompem jak coś się rozwali mówiłem mu że potrzebuję powiedział ze spróbuje załatwić ale do dzisiaj nie dostałem żadnej info ;/

A pobierać nie chcę bo mam radiówkę i często mi się rozłącza ;/

A chcesz kurwa wpierdal? Najpierw mi black edytion do szkoły przynieś i pendrive 4gb to dam Ci win7 -.-.... Btw. Mi nigdy nie crashowało ale mapy się dużo dużej ładowały (słaby komp, a jak wiemy win7 daje większe obciążenie na podzespoły)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...