Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Szybki exp

emil113

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli było to sorry, większość pewnie już o tym wie ale nowym może pomóc:

Jeśli jesteś nowym graczem i chcesz szybko nabić lvl lub zdobyć odblokowania jakiegoś pojazdu to:

-wejdź na pusty serwer, tryb dużego podboju i zdobywaj bazy przeciwnika

-jeśli przejąłeś już wszystkie bazy to popełnij samobójstwo ''oczywiście w grze, żeby nie było'' i przejdź do przeciwnej drużyny, powtórz to kilka razy

-to samo z pojazdami, przejmuj bazy za ich pomocą i odblokowuj dodatki, podczas jednej rundy można naklepać ze 30 tyś punktów lub więcej, łatwy i przyjemny sposób

Jeśli pomogłem daj plusa lub lajka. Miłego grania

Opublikowano

dlatego ze to boostowanie i zdobywanie punktow samemu bez wysilku

a co do tego znam lepszy sposob lecz trzeba byc w 2 osoby + jak wiemy ze na serw nikt nie wejdzie lub mamy swoj serwer to mozna zostawic na noc i potem punkty wpadna

opisze to jak bede mial chwile

Opublikowano

Najlepszym sposobem na szybkie wbicie expa jest ziba tower 64 gracze/1000 ticketów. Za każdym razem gdy gram od początku do końca to mam ponad 10k punktów oraz ~60:10 staty.

Opublikowano

Dobrym sposobem jest również wejście na serwer TDM Noshahr Canals 64/1000 Ticket , położenie się gdzieś w bezpiecznym miejscu i latanie MAV'em i oznaczanie wrogów. Średnio można ubić 10k z oznaczania + dużo baretek Wsparcie obserwatora.

Prawie co mecz można dostać również za to medal.

Opublikowano

Dobrym sposobem jest również wejście na serwer TDM Noshahr Canals 64/1000 Ticket , położenie się gdzieś w bezpiecznym miejscu i latanie MAV'em i oznaczanie wrogów. Średnio można ubić 10k z oznaczania + dużo baretek Wsparcie obserwatora.

Prawie co mecz można dostać również za to medal.

Na pewno dostaniesz 10k punktów za oznaczenia w meczu + beretki ,a tak wgl gdzie ty masz na tej mapce bezpieczne miejsce na 64 graczach?Gdzie się nie położysz i tak po maxymalnie 2 minutach afk zaliczysz deda.

Opublikowano

dobrze jest też wbić na metro 2000 tiketów szturmowcem lub zaopatrzeniowcem, podawać apteczki lub aminicję. kiedyś za rundę dostałem łącznie za wszystko dostałem ponad 90tyś. można dodać jakoś screena z dysku tutaj??

Opublikowano

Albo spróbować wbić szturmowcem bodajże 4k i odblokować defiblylator ... na tym też dużo pkt. idzie

GPU: MSI GeForce GTX 1070 GAMING X CPU: Intel Core i5-6600K Mobo: Asus Z170 PRO GAMING RAM: Corsair Vengeance LED, DDR4, 2x8GB, 3000MHz, CL15 PSU: Corsair RM550X Cooler: be quiet! Dark Rock 3 Case: PHANTEKS Eclipse P400S SSD: Samsung 840 EVO 250GB HDD: Western Digital Red 3TB Audio card: Creative Sound Blaster ZxR 

Monitor: Benq Zowie XL2411 144Hz Keyboard: Razer BlackWidow Chroma Mouse: SteelSeries Rival 300 Mousepad: SteelSeries QcK+ Headset: HyperX Cloud Black 

Opublikowano

I zapomniałeś dodać, że po 2 zmianach do innej drużyny będzie Ci pisało, że za często je zmieniasz i już nie zmienisz.

są serwery gdzie możesz zmieniać ile chcesz

I zapomniałeś dodać, że po 2 zmianach do innej drużyny będzie Ci pisało, że za często je zmieniasz i już nie zmienisz.

są serwery gdzie możesz zmieniać ile chcesz

Opublikowano

dlatego ze to boostowanie i zdobywanie punktow samemu bez wysilku

a co do tego znam lepszy sposob lecz trzeba byc w 2 osoby + jak wiemy ze na serw nikt nie wejdzie lub mamy swoj serwer to mozna zostawic na noc i potem punkty wpadna

opisze to jak bede mial chwile

Owszem, jest to stats-padding. Jednak szczerze wątpię aby resetowali za przejmowanie flag, zawsze możesz się wytłumaczyć, że taki masz styl gry. Nie widzę wystarczających podstaw do czystki.

Uczeń
Opublikowano

Sposób żmudny jak cholera skuteczny ale żmudny mi osobiście strasznie się to nudziło ;)

Wieczna Susza  :D

Opublikowano

Jeśli było to sorry, większość pewnie już o tym wie ale nowym może pomóc:

Jeśli jesteś nowym graczem i chcesz szybko nabić lvl lub zdobyć odblokowania jakiegoś pojazdu to:

-wejdź na pusty serwer, tryb dużego podboju i zdobywaj bazy przeciwnika

-jeśli przejąłeś już wszystkie bazy to popełnij samobójstwo ''oczywiście w grze, żeby nie było'' i przejdź do przeciwnej drużyny, powtórz to kilka razy

-to samo z pojazdami, przejmuj bazy za ich pomocą i odblokowuj dodatki, podczas jednej rundy można naklepać ze 30 tyś punktów lub więcej, łatwy i przyjemny sposób

Jeśli pomogłem daj plusa lub lajka. Miłego grania

Po ostatniej aktualizacji battleloga mi juz to nie dziala. Jak przejmuje flagi gdy jestem sam na serwerze to nie dostaje punktow.
Opublikowano

Po co się zabijać i zmieniać team? Są serwery Flag run, gdzie nie ma zabijania,a wszyscy jadą przejmować flagi. Wbijasz sobie do typa, gdzie ma jeepa i heja. Jak ktoś jest w miarę ogarnięty to możesz nawet od kompa sobie odejść i samo się będzie nabijać. Oczywiście teraz już bałbym się na takie coś wbić bo mogą staty resnąć, ale kiedyś przy podwójnym expie można było z 200tys pkt na rundę wykręcić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...