Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Czas ?

majki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie w jakim czasie funkcjonuje LoL ? Mam na myśli te godziny turnieji itd., bo mam zamiar obejrzeć kilka meczyków w tych mistrzostwach tylko chcę wiedzieć o której będzie to miało miejsce w przeliczeniu na nasz czas.

Opublikowano

Eliminacje od 17 do 6 czy tam 3

A final o 3 prawdopodobnie

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

final bedzie rozgrywany okolo godziny 3 czasu polskiego, 13 pazdziernika. Eliminacje nie wiem jak sa, ale podejrzewam, ze godziny popoludniowe czasu amerykanskiego

Opublikowano

No do 3 w nocy to nie wiem czy mi sie bedzie chcialo, no ale z drugiej strony takie coś często się nie zdarza mimo ze nie jestem jakims tam wielkim fanem LoLa bo gram od maja, no ale to się jeszcze zobaczy.

Czyli czas tych meczy który jest podany to jest z LA ?

@ EDIT

A tak baj de łej .. to oglądacie po polsku czy po angielsku ?? I own3d czy twitch ?? Jesli chodzi o mnie to ciekawiej jest po angielsku, bo polskie takie przymulone mi sie wydaje ;S

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...