Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nexon Cash

luzako

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy możecie dać instrukcje jak załadować nexon cash Proszę o scriny bo jestem w tym ciemny. DAJE LIKE IT

Proszę o zniesienie mi ostrzeżeń ponieważ mam już niestety 90% i za to przepraszam !

Opublikowano

MOże zacznijmy od tego - CO to niksy ?

Chodzi ci o nexon cash ? Na stronie warrocka tam gdzie zakładałeś swoje konto poszukaj jakiejś opcji . Mozesz tez poszukac tutaj w tutach . Jeżeli potrzebujesz szerszej pomocy napisz tutaj

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Niksy ?

Jeśli chodzi o to, co napisał kolega wyżej - Nexon Cash i chcesz je załadować za free (tak jak G1 za reklamy) to niestety nie da się tak.

Możesz jedynie kupić na stronie.

Opublikowano

Jak chcesz je zaladowac / kupic . To najbardziej sie oplaca przez PaySafeCard to sa takie doladowania podobne do fona lecz masz kod ktory wpisujesz na stronie nexona i dostajesz niksy ;p Albo przez konto bankowe ;p

BUM

Opublikowano

to nie o to mi chodzi poprostu proste pytanie gdzie załadowć kody

Proszę o zniesienie mi ostrzeżeń ponieważ mam już niestety 90% i za to przepraszam !

Opublikowano

NX Crash mozesz kupić na stronie warrocka przez różne formy. Osobiscie polecam sms, bo wygodnie i przelew bo taniej wychodzi <3

1357040469-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...