Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Badania

Combative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam pytanie. Zatem:

Mam T-34-85 prawie wymaksowanego, tylko silnik najsłabszy. Nie wiem czy badać silnik, czy męczyć się jeszcze ponad 40k expa na t-43? I tutaj coś mnie tchnęło - t-43 ma ten silnik standardowo, który teraz chcę zbadać. Czy wtedy koszt badania tego t-43 spadnie o koszt badania silnika?

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Jeśli dobadasz sobie silnik to będzie ci się chociaż troszkę lepiej grać no i jeśli dobrze pamiętam to on ci się chyba przyda do T-43 .

Im a professional bandit, kill or be killed .

Opublikowano

Tylko że to zaledwie 20 koni. A t-43 ma go jako standardowy silnik, więc właśnie pytam!

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Kosz odkrycia T43 nie ulegnie zmianie, więc masz wybór albo męcząc się trochę krócej grać, albo przyjemniej odkuwać ten exp wydany na silnik (jeśli to jest standardowy silnik w T43, bo późniejsze warto jak najwcześniej odkrywać)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Tak, tylko rudego 102 sprzedaje, wiec na kij mi ten silnik. Nie badam. Po co 6200 expa wydawac na te 20 konikow? Jak przyjde ze szkoly to zamkne, moze ktos ma cos do dodania.

Opublikowano

No to nie ma sensu go badać jak ci to bardzo nie przeszkadza... to nie warto go badać

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

Napisz ci prosto Idź w T43 wal ten silnik 20konny..

Edit@

T43 ma ten silnik wbudowany od razu więc ....Na testowym można było wziąśc nim Walkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...