Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]RPK-74M czy QBB-95

BFP4FGamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Co wybrać ? Z tego co oglądałem na YT to QBB-95 jest jak MG36 ale jak patrzyłem na Rpk-74M to też był niezły. Więc co wybrać z tych broni jeśli zależy mi na celności i dmg na średni dystans ? Mam zestaw z MG36 ale chce coś mocniejszego więc co będzie lepsze ?

Opublikowano

Rpk robi duży dmg ale nie da się strzelać ogniem ciągłym.

Natiomiast QBB jak najbardziej, identyko jak MG36 nawet powiem że lepsze, tylko ten celownik ;__;

OndteAw.png
Opublikowano

Jeśli QBB jest podobne do MG36, to nie ma sensu go kupować-po co Ci 2 identyczne bronie.

Kup RPK 74-M, coś dla odmiany, broń też dobra, miło się ją gra, jak się ogarnie :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

rpk ma spore dmg i jak dla mnie troche wygląda jak AEK z filmików takie se ... nie da się ciągłym ogniem ale na mapki mp sharq dobre będzie

QBB lepsze od mg36 jak dla mnie xD

YAY

Opublikowano

Chyba zdecyduje się na QBB-95 bo raz grałem z jakimś idiotą (zawsze go zabijałem z MG36) z tą bronią i na daleki dystans ta broń jest pro bo mnie zdejmował a ja go nie zauważyłem. A jak jest z szybkostrzelnością ?

Opublikowano

Ok, to kupię QBB-95 ale zostanie mi ok. 6-7 k. bf i na co je wydać. Myśle nad zestawem dla assasulta (ten nowy) bo jest tam M1911 Elite ale jakoś dla samego pistoletu nie mogę się zdecydować więc czy warto go kupić (mam wszystko co jest w tym zestawie oprócz pistoletu)?

Opublikowano

Teraz mam inny problem powiedzcie mi czy ten as val jest taki jak vss dla snajpera bo jak tak to QBB-95 poczeka.

Napisałem posta pod postem żeby odświeżyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...