Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer minecraft RPG WinterWar 100 Slotow Klasy HERO ! Nowy serwer !

minipro321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich na publikacji serwera Minecraft RPG 100 slotow WinterWar

Na serwerze są klasy hero. Także dungeony itd itd ;]

Fabuła ? : WinterWar jest światem wojny w świecie lodu i śniegu. Są tam 4 osady walczące wiecznie ze sobą. Pożywienie i drewno czy zasoby na zbroje są wiecznym problemem. Czarny rynek jest jednym z niewielu miejsc gdzie można to dostać. Na mapie jest pelno ciekawych miejsc. Jest ona jednak ograniczona pod wieloma względami. Nieliczne wioski są kolejnym źródłem mieszkań i jedzenia.

Co jakiś czas Administracja dodaje nowe miejsca nowe dungeony i nowe mapy ( expowiska ). Serwer wystartuje Dnia dzisiejszego o godz 20.00

Zapraszam serdecznie IP to :

mctb.shop.tm:25565

Opublikowano

Oj tam. Nie narzekaj. Idea jest bardzo dobra ;P Zresztą każdy serwer może mieć na początku problemy. Zobaczymy co z tego wyniknie później.

Opublikowano

Serwer stoi lecz ma wiele nie doskonałości:

-Nie da się zbindować skilli

-Nie da się otworzyć treasure chest'a

-Świat na free build nie jest nieskończony, ma jakieś 200x200

-Wojownik i Zwiadowca nie posiadają swego opisu

Cóż to tyle co mogę dać od siebie.

Jeśli serwer prędko się nie zmieni to zapewne pójdzie się....

Nie polecam.

mca.png
Opublikowano

Wiesz... Serwer stoi jeden dzień i ciężko aby administracja wyłapała wszystko w tym czasie, tym bardziej, że został uruchomiony pod wieczór. Wszystko niedługo się ułoży i będzie dobrze ;D Ty jesteś taki standardowy polak katolik: Zrzęda, narzeka na wszystko, udaje, że chodzi do kościoła. Proszę Cię... Trochę optymizmu kolego. Ja gram chwilę bo chcę zobaczyć jak to się rozwinie, a nie gadam bzdury bo NIE WSZYSTKO jest idealne. Mimo to dzięki, że raportujesz błędy. Na pewno ktoś się nimi zajmie dzięki temu ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...