Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] desing centaur

exide7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Próbuj edytując źródło / charlesem pakiet, i zmieniając Id designu.

Może nawet saturna szło by kupić, ale wąpie że bp tego nie zabezpieczyło.

Opublikowano

nie umiem charlsem tego zrobic nie ma łatwiejszego sposobu bo bot dozbiera 20 k uri i mam a moze saturna da sie kupić?

0572.jpg

Opublikowano

Saturna raczej nie kupisz, no oczywiście można by za urkę złożyć każde wrota potrzebne do Saturna i przejść go ale to nie o to pewnie Tobie chodziło.

Opublikowano

nie umiem charlsem tego zrobic nie ma łatwiejszego sposobu bo bot dozbiera 20 k uri i mam a moze saturna da sie kupić?

Próbuj edytując źródło / charlesem pakiet, i zmieniając Id designu.

Może nawet saturna szło by kupić, ale wąpie że bp tego nie zabezpieczyło.

Chrome, Firefox z Firebugiem, Opera, znajdź id statku i je podmień na id centaura.

Opublikowano

daj mi id centaura albo saturna

Coś ci powiem Saturna nawet nie próbuj charlesem robić ani żadnym innym programem bo jak to będzie wyglądać ani wrót nie ma ani korony a leci sobie saturnem 8 flax co innego z centaurem ponieważ każdy go może mieć to tylko 100k uri

You Like This >>>><<<<

Opublikowano

Coś ci powiem Saturna nawet nie próbuj charlesem robić ani żadnym innym programem bo jak to będzie wyglądać ani wrót nie ma ani korony a leci sobie saturnem 8 flax co innego z centaurem ponieważ każdy go może mieć to tylko 100k uri

Nie wpadłeś na to, że może mieć już kronosa ?? -.- Nie spamuj tyle.

sygnacu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...