Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Oficjalne]Nabory do Drugiego MPC teamu(Nordic/East)

renzrul78lk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie będę się rozpisywał ;> Dlaczego II? Bo Farex rządzi pierwszym , a biorąc pod uwagę ilość użytkowników MPC i tych którzy nie zdążyli - nie możemy być okrutni.

Wymagania :

+1400 Elo

Mikrofon sprzyjającu środowisku

Co najmniej 800 zagranych gier

Perfekcyjne ogarnięcie co najmniej 3 postaci

Jeżeli hejtujesz po jednym deadzie ,to delikatnie mówiąc wy.erdalaj i nie zaglądaj tu więcej.

2 strony full run.

Podanie :

Pozycja:

Elo:

Gry rozegrane:

Ogarnięte postacie (PERFEKCYJNIE)Nie wypisywać mi tych którymi graliście..:

Co oferuje?

Ogarnięcie taktyki:

Treningi:

Występy na yt:

Występy na ESLU:

Ogólnie widziałbym częstych gości na tym forum lub tych którzy się nie zapisali. Głowa mnie boli , nie mam siły się rozpisywać. Pozdrawiam i liczę na dużo podań.

Lista 10-03-2012

Marcinesos44(Prawdodobnie z kolegą

Kost3k2

Skład na chwilę obecną:

Top - Pokso

Jungle- Stokarz / Incore^^

Mid - Kost3k2

AD Carry- ImImmortal

Support - Dordo38

Wybranych proszę o kontakt na PW! Ewentualnie zmieni się AD Carry. Pan ImImmortal nie wyraża większych chęci do gry.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

+1200 Elo

Mikrofon sprzyjającu środowisku

Co najmniej 300 ale 3 konta mialem .

Perfekcyjne ogarnięcie co najmniej 3 postaci ogarniam .

Jeżeli hejtujesz po jednym deadzie ,to delikatnie mówiąc wy.erdalaj i nie zaglądaj tu więcej.

2 strony full run jest

Podanie :

Pozycja:mid,top,ad,jungle tez moge,ale top,ad,mid jestem op.

Elo:1200

Gry rozegrane:300 ale 3 konta . tak mialem wiecej.

Ogarnięte postacie (PERFEKCYJNIE)Nie wypisywać mi tych którymi graliście..:anivia,kog maw,fiddle,riven,fizz,swain,fiora,shaco,lux,veigar,lee s jeszcze nie na maxa.

nick Lowcy Wiatru

Opublikowano

Pozycja: Solo Top/Ad carry

Elo: 1670

Gry rozegrane: coś około 600 na EU/NE i około 500 na NA

Ogarnięte postacie (PERFEKCYJNIE)Nie wypisywać mi tych którymi graliście..: Jayce, Corki, Wukong, Cho gath, Jax, Nidalee ( AD ).

Pozdrawiam, ZzButa Wjeżdzam.

Opublikowano

ELO: 1333

MIkrofon - Tak

Zagranych gier włączając to win/loosy oraz rankedy - 1855

Perfekcyjnie ogarnięte championy: Malzahar, Orianna, Nasus, Cho'Gath, Blitzcrank, Rengar, Teemo, Viktor, Vayne, Diana, Taric, Sona, Yorick

Cała reszta - Jest

Pozycja: Wszystkie ( mid/top najlepiej)

ELO drużynowe 5vs5: 1397

ELO dryżynowe 3vs3: 1348

PS. Regularnie startuje we wszelkich turniejach.

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Pozycja: top/mid/support

Elo: 1423

Gry rozegrane: ponad 500 normali i ponad 200 rankedow, prawie 200 z botami

Ogarnięte postacie (PERFEKCYJNIE)Nie wypisywać mi tych którymi graliście..: alistar, ashe, blitz, brand, evelyn, garen, gragas, jax, katarina, malphite, mordekaiser, morgana, renekton, riven, shen, taric, soraka, volibear, xerath.

Opublikowano

Pozycja:mid/adc/sup

Elo: west 1500-1600, nordic 1100

Gry rozegrane: nordic 240 + 330 (winy) + 230 + 310 (lose) west 120+80 + 350 + 300

Ogarnięte postacie (PERFEKCYJNIE)Nie wypisywać mi tych którymi graliście..: Graves, blitz, taric, anivia, kassa, wukong, riven, mumu, sejuani

Opublikowano

Pozycja: AD Carry / Jungle

Elo: ~1100 (większość wie dlaczego).

Gry rozegrane: ~400

Ogarnięte postacie (PERFEKCYJNIE)Nie wypisywać mi tych którymi graliście..: Ezreal, Jax, Olaf, Rengar, Fidll, Draven, Alistar, Malph, Ashe. (większość ad carry'ów i junglerów).

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Mam aktualnie 1250 elo ale były czasy gdy wbiło się te 1400.

Mikrofon posiadam bardzo dobry

Rozegranych gier razem z moim kontem na West nazbiera się z 500 . Gram głównie gry rankingowe .

Nie potrzebuje 1000 wygranych normali by umieć grać .

Jeżeli chodzi o runy to prawie skompletowałem już 3 stronę .

Pozycja: Tylko i wyłącznie Jungla

Elo: Już napisałem

Gry rozegrane: Wyżej

Ogarnięte postacie (PERFEKCYJNIE)Nie wypisywać mi tych którymi graliście.. : Wszyscy junglerzy których posiadam :

Jax , Udyr , Maokai , Lee sin , Alistar , Xin Zhao , Fiddelstick , Tryndamere , Cho gath , Olaf , Garen , Warwick , Nunu , Master Yi

Ps. Na moim koncie gra często mój brat ale głownie normale a czasem gry na botach

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Pozycja: Top/Jungle (w sumie to wszędzie)

Elo: ~~1300

Gry rozegrane: 639 winów i około 560 losów (na normalach)

Ogarnięte postacie (PERFEKCYJNIE)Nie wypisywać mi tych którymi graliście..: Lee Sin/ Swain/ Vayne/Brand.

Chciałbym jakieś informacje o autorze tego tematu. Może wymagasz więcej od nas niż sam potrafisz?

@Edit

Fajnie, chcesz graczy 1400 elo a sam masz 1170.

<>

Opublikowano

Pozycja: top

Elo: ~1400

Gry rozegrane: niecałe 800 win'ów normali, prawie 300 wygranych rankedów

Ogarnięte postacie (PERFEKCYJNIE)Nie wypisywać mi tych którymi graliście..: Riven, Jayce, Singed, Rumble, Renekton, Lee Sin, Irelia, Jarvan IV, Yorick, Cho'Gath

VG9vZ2VfX19ldW5lX19fMzgwX19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX18xX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Podanie :

Pozycja:jungler

Elo:1250 na chwile obecną, cały czas dobijam do 1330 i spadam, ale po resecie elo mam nadzieje dosyćszybko sie wybic, moje umiejętności są o wiele lepsze(wygrywalismy z typami +1600elo 5v5)

Gry rozegrane: 800 rankedow 400 normali

Ogarnięte postacie (PERFEKCYJNIE)Nie wypisywać mi tych którymi graliście..: Lee sin, jax, amumu

Mam 11 stron runek, pod wszystko, pod każdą ewentualność, 70 championow, pod wymiane z członkami mojego teamu.

Opublikowano

Pozycja:supp

Elo: szkoda gadac przez te rolle

Gry rozegrane:630

Ogarnięte postacie (PERFEKCYJNIE)Nie wypisywać mi tych którymi graliście..:Blitz,taric,ali,nautilius,rammus

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

Pozycja: Solo Top

Elo: 1143 Elo Nordic 1863 West

Gry rozegrane: Nordic Około 600 Gier (Normale + Rankedy) West 1067 (same rankedy)

Ogarnięte postacie (PERFEKCYJNIE)Nie wypisywać mi tych którymi graliście..: Jayce, Irelia, Shen, Renekton, Vlad, Lee Sin, Shyvana, Riven, Wukong, Vladimir

Opublikowano

Pozycja:Top, Jungler, Ad carry (jestem elastyczny ^^)

Elo:1400

Gry rozegrane:750+140 rankedów

Ogarnięte postacie (PERFEKCYJNIE)Nie wypisywać mi tych którymi graliście..:Alistar, Lee Sin, Jayce, Corki

Opublikowano

Pozycja: Solo Top/Jungle

Elo: 1169

Gry rozegrane: około 600 wygranych i około 550 przegranych + około 300 rankedów rozegranych

Ogarnięte postacie (PERFEKCYJNIE)Nie wypisywać mi tych którymi graliście..: Shaco, Yorick, Olaf, Talon, Shen, Malphite, Lee Sin, Udyr, Riven

RGVyaW9ueF9fX2V1bmVfX180MTBfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fMTBfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Podanie :

Pozycja: AD carry, solotop

Elo: 1403

Gry rozegrane: 1140 wygranych normali, 150 ranedów

Ogarnięte postacie (PERFEKCYJNIE)Nie wypisywać mi tych którymi graliście..: Kog'Maw Vayne Ezreal Graves Corki Caitlyn Riven iIrelia Yorick Darius Wukong Shen

Opublikowano

Pozycja: AD Carry/Mid

Elo: 1177 (rośnie), maksymalne: 1331.

Gry rozegrane: 400 wygranych normali, przegranych nie wiem. Oraz około 630 rankedów rozegranych.

Ogarnięte postacie (PERFEKCYJNIE)Nie wypisywać mi tych którymi graliście..: Ezreal (77% win), Graves (70% win), Vayne, Kog Maw, Gragas, Orianna, Vladimir, Kennen, Ahri

279981407253602336505.png
Opublikowano

pozycja: solo top/ mid

elo: max 1200 teraz 850 (gram rankedy od 3 sezonu)

gry rozegrane: ~600

ogarnięte postacie: lux, leblanc, wukong, yorick, katarina, malzahar, olaf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...