Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie mogę się połączyć do własnego Internetu Wi-fi.

FastFlash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, chce się połączyć do mojego internetu wi-fi ale nie mogę! - kiedyś mogłem ale teraz się coś stało i nie mogę, mam Xboxa Slim 250GB z wbudowanym Wi-fi, proszę o pomoc!

Opublikowano

Tryb AP (Acces Point) to tryb,ktory dziala jako punkt dostepu.Przyklad : Masz net z kabla i taka karte wifi,ktora to obsluguje,udostepniasz tej karcie net i na niej tworzysz siec ( AP ) wtedy mozesz udostepnic internet poprzez wifi.

ruch_13.jpg
Opublikowano

Pisze że moja konsola nie może się połączyć z moim bezprzewodowym internetem, wyłączyłem kod WPA2 i zadziałało ale mnie loga z Live'a co 5 min.

Opublikowano

T

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.itM

Moje przepuszczenia są takie może masz słabego neta albo coś ci się w konsoli wali .

Jutro edytuję i ci dam znać spytam się znajomego.

P.s:Sprawdź też ruter.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam w sumie to samo , ale coś w stylu takim ze wifi w mojej konsoli ma jakby za słaby zasięg , bo gdy konsola stała hmmm 20cm od routera to cacy , a w pokoju dalej to juz lipa i nie lapał internet :/

wuo1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...