Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Imperius[25slotów][RPG][Rasy!][DEDYK][START 17:45]

Marty134

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngImperiusDiamond_%28Gem%29.png

1337425554-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: s2.fiberhost.pl:24060

de2zjo.gifTyp Serwera: Survival

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 25

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

1337425569-U363900.png

Wiele Ciekawych

1337425578-U363900.png

1337425590-U363900.png

Witajcie chciałbym wam zaprezentować nowość na polskim rynku serwer typu rpg (pff.. jest tego pełno ale co w tym niezwykłego) Otóż wszystko !

Na serwerze są 4 rasy do których można dołączyć :

Orkowie:Elfy,Nerdowie z mroźnej północy czwartą ostatnią rasą są bandyci ! bandytami można zostać przez założenie własnej frakcji (koszt 1000$)

Każdy gracz ma wybór albo dołączy do rasy i będzie spokojnie żył w swojej ojczyźnie lub zostanie bandziorem i będzie plądrował wszystko co napotka na drodze w celu wzbogacenia się !

Na Serwerze będą odbywały się częste eventy różnego typu (poszukiwanie skrzynek,karaoke na ts3 :) ) Zapraszamy do Gry ! w razie czego kontakt: 20598518

1336669726-U363900.png

47852931806752427550.png

Opublikowano

Po komentarzach innych myślałem że będzie super ale tak nie było... Od razu po wyjściu można zostać zabitym przez kogoś lub zastrzelony z wieży w mieście. Administracja przeklina oraz czasem nie odpowiada na pytania. Pytałem się chyba z 15 min czy mogę dołączyć do Orków lecz mimo że Admini mówili tak i tak nie dali... Daje serwerowi 4/10

Opublikowano

Jednak się myliłem serwer totalne dno (to co wyżej czytacie to tylko komentarze dla przedmiotów które obiecał admin)

*Admini faworyzują swoich kolegów. Zaatakowałem kolesia admini nic nie zrobili tylko kazali mi oddać jego itemy które zabrałem ze skrzyni (23 diax) albo dostane bana i gdy oddawałem tamten się zalogował i mnie zabił i admini już nie mówili aby on mi oddał.

*Admini oskarżyli mnie że mam x-ray bo miałem diaxowy set, ale jak gracz o którym mowie powyżej miał dużo diaxów to nic się nie odzywali.

*Admini są nieogarnięci i nie nadają się na adminów

*Beznadziejny system ras itp.

*Nigdzie nie widać RPG zrobili budynek i ogrodzili murem i to nazywają miastem :O]

Jednym krótkim zdaniem

NIE POLECAM

Z wyrazami szacunku do graczy (nie do adminów) Makidos

lawsig_by_tomboyx98-d6t8ri0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...