Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Jak grać Teemo?

MrKamyyL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Otóż mam do Was pytanie.Mianowicie, jak grać Teemo??

W LoL'u jestem tzw. lowem.Po prostu słabym graczem, bo gram bardzo krotko mam 13lvl.

Więc, kupiłem sobie teemo, i teraz, jakie itemki składać na niego?

Widziałem, że koleś brał na pare hitów tym Teemo, więc chce wiedzieć jak go składać ?:)

Z góry dziękuję, i pozdrawiam

pre_1334419470__mrkamys.png
Opublikowano

Nie wiem czy to takie trudne itemy na speed atack ,że potrzebujesz konkrety ale okej, polecam:

Nagolenniki berserkera na początek potem możesz zacząć sobie składać , pózniej składaj Phantom Dancera (po polsku Wirujące ostrze czy jakoś tak),potem Malady (nie wiem jak to będzie na polski) a potem to już co chcesz ale coś na AD,AP.

http://www.mobafire....y-cry-qq-158763 Tutaj masz strone co i jak.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kup sobie na Teemo rzeczy z polecanych przedmiotów, oprócz Miecza Dorana i tego młota co tam jest.

Kup sobie przedmioty, które ci pasują na miejsca tych dwóch.

Ja tak gram i jest dobrze.

Radzę ci kupić coś na punkty umiejętności, bo przyda ci się to do skilla, który jest na E.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

ojojoj ;) nie rob teemo pod ad tylko pod ap i rozkladaj grzyby co cd byle gdzie, gdy zrobisz go niezle pod ap jeden grzybek zbiera okolo 1.2k hp, podaje builda ktorego ja uzywam i jest naprawde zaj*bisty: (jest to build na czesciowego ad ale to tylko 2 itemki zeby lepsza farma byla)

start: buty+ 3 potki

nastepnie skladasz:

zab nashora

berserki

zaraza

katalizator ochronny zeby miec troche many i hp

rabadon

i na koncu z katalizatora robisz roda wiekow

Opublikowano

Gram teemem ciągle. To zrób Ząb Nashora potem Zaraze potem kapelusz rabadora czy jakoś tak

Po Zarazie robisz itemy pod Umiejetnosci do zadawania dmg trutki + grzybkow ;D

Opublikowano

Lodowy młot, buty berserki, krwiopijca, ostrze nieskończoności, tancerz. Ewentualnie madred bloodrazor czy jakoś tak.

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...